• stainless-steel-coil
  • stainless-steel-sheet
  • Stainless steel strip
  • All of our products comply with international quality standards

    Sadaya produk urang saluyu sareng standar kualitas internasional

  • Has a team of more than 15 employees dedicated to export business

    Boga tim anu langkung ti 15 padamel anu khusus pikeun bisnis ékspor

  • Major markets North, Central and South America, Europe, Middle East, Asia

    Pasar utama Amérika Kalér, Tengah sareng Kidul, Éropa, Wétan Tengah, Asia

Tentang Kami

Sino Stainless Steel Co., LTD. dimodalan ku Huaxia internasional Steel Corporation dicaurkeun, Sino Stainless Steel Corporation Limted mangrupikeun produsen sareng éksportir anu prihatin sareng pamekaran sareng produksi stainless steel, almuminum, baja karbon, GI, PPGI, sareng pipa, palang, pengikat, sareng anu sanés bagian logam.