201 coil stainless steel digulung panas

Pedaran pondok:

201 stainless steel gaduh tahan asam sareng alkali anu tangtu, kapadetan tinggi, dipoles tanpa gelembung, sareng teu aya pinholes. Mangrupikeun bahan anu saé pikeun produksi sababaraha kasus nonton sareng kasus nonton.


Detil Produk

Tanda Produk

Kapasitas Steel Sino ngeunaan 201 Panas ngagulung coil stainless steel , 201 HRC

Kandel: 1.2mm - 10mm

Lebar: 600mm - 2000mm, produk anu sempit tiasa diparios dina produk strip

Max beurat coil: 40MT

ID Koil: 508mm, 610mm

Rengse: NO.1, 1D, 2D, # 1, panas digulung réngsé, hideung, Anneal sareng acar, bérés ngagiling

201 Kelas sami sareng standar pabrik anu béda

201J1, 201 L1, 201 LH, 201 LA

201 Komponén kimia LISCO  L1:

C: ≤0.15, Si: 1.0  Bungbulang: 8.0-10.5, Cr: 13.516.00, Ni: 1.03.0, S: ≤0.03, P: ≤0.06 Cu: <2.0, N≤0.2

201 sipat mékanis LISCO  L1:

Kakuatan tarik:> 515 Mpa

Kakuatan ngahasilkeun:> 205 Mpa

Perpanjangan (%):> 35%

Teu karasa: <HRB99

Babandingan Sederhana ngeunaan 201 sareng 304

Dina panon seueur konsumén, 304 stainless steel sareng 201 stainless steel ampir teu tiasa dibédakeun sareng boro-boro dibédakeun ku mata taranjang. Di dieu urang bakal ngenalkeun sababaraha metode pikeun ngabédakeun antara 304 sareng 201.

1.Spesifikasi: Pelat stainless steel anu biasa dianggo dibagi kana dua jinis 201 sareng 304, anu saéstuna mangrupikeun komposisi anu béda, 304 kualitas saé, tapi hargana mahal, 201 langkung parah. 304 kalebet pelat stainless steel diimpor sareng domestik, sareng 201 mangrupikeun pelat stainless steel domestik.

2. Komposisi 2.201 nyaéta 17Cr-4.5Ni-6Mn-N, anu mangrupikeun waja alternatip pikeun ngahémat baja Ni sareng 301 waja. Magnetically olahan saatos ngolah tiis pikeun kendaraan karéta.

3.304 komposisi nyaéta 18Cr-9Ni, anu mangrupikeun stainless steel anu paling sering dianggo sareng waja tahan panas. Pikeun alat produksi pangan, alat-alat kimia Xitong, énergi nuklir jeung sajabana.

4.201 mangrupikeun kontén mangan anu luhur, permukaanna caang ku caang hideung, eusi mangan tinggi gampang keyeng. 304 ngandung langkung kromium, permukaan matte, henteu keyeng. Aya dua jinis nempatkeun babarengan. Anu paling penting nyaéta résistansi korosi anu béda, 201 résistansi korosi goréng, janten hargana bakal langkung mirah. Sareng kusabab 201 ngandung nikel rendah, janten hargana langkung handap tibatan 304, janten résistansi korosi henteu saé 304.

5. Beda antara 201 sareng 304 nyaéta masalah nikel sareng mangan. Sareng harga 304 ayeuna langkung mahal, tapi sahenteuna 304 tiasa ngajamin yén éta moal keyeng nalika dianggo. (Anggo ramuan stainless steel pikeun ékspérimén)

Baja 6.Stainless henteu gampang karat sabab formasi kromium oksida dina permukaan awak waja tiasa ngajaga awak waja, 201 bahan mangrupikeun tahan karat mangan stainless steel 304, karbon tinggi sareng nikel rendah.

7. Komposisi béda (utamina tina karbon, mangan, nikel, kromium anu ngandung 201 stainless steel dugi 304).


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali