201 pelat stainless steel gulung panas

Pedaran pondok:

Kandelna 201 pelat stainless steel langkung ageung tibatan 1.2mm, éta kalayan résistansi asam sareng alkali tinangtu, kapadetan tinggi sareng saterasna, mangrupikeun produksi sababaraha kasus, panutup tukang bahan super kualitas. Utamana dipaké pikeun pipa hiasan, pipa industri, sababaraha produk gambar deet.


Detil Produk

Tanda Produk

Kapasitas Steel Sino ngeunaan 201 Panas digulung stainless steel piring, 201 HRP, PMP

Kandel: 1.2mm - 10mm

Lebar: 600mm - 2000mm, produk anu sempit tiasa diparios dina produk strip

Panjangna: 500mm-12000mm

Beurat palét: 1.0MT-6.0MT

Rengse: NO.1, 1D, 2D, # 1, panas digulung réngsé, hideung, Anneal sareng acar, bérés ngagiling

201 Kelas sami sareng standar pabrik anu béda

201J1, 201 L1, 201 LH, 201 LA, J1

201 Komponén kimia LISCO  L1:

C: ≤0.15, Si: 1.0  Bungbulang: 8.0-10.5, Cr: 13.516.00, Ni: 1.03.0, S: ≤0.03, P: ≤0.06 Cu: <2.0, N≤0.2

201 sipat mékanis LISCO  L1:

Kakuatan tarik:> 515 Mpa

Kakuatan ngahasilkeun:> 205 Mpa

Perpanjangan (%):> 35%

Teu karasa: <HRB99

Béda antara 201 (L1, J1) sareng 202 (L4, J4) pelat stainless steel sareng coil

201 sareng 202 stainless steel mangrupikeun dua bahan stainless steel anu umum, kalebet kana 200 séri stainless steel, teras naon bedana antara dua bahan éta? Salaku tambahan kana labél matérial anu béda anu disababkeun ku bahan anu béda-béda, naon bédana anu nyata dina aplikasi sareng ciri anu khusus? Hayu urang perhatoskeun ayeuna.

Dina industri stainless steel, 201 ngagambarkeun matéri. 201 stainless steel, nuduhkeun istilah umum pikeun stainless steel 201 sareng baja tahan asam. 201 stainless steel ngarujuk kana waja anu tahan ka korosi ku sedeng lemah sapertos atmosfir, uap sareng cai, sedengkeun baja tahan asam ngarujuk kana waja anu tahan ka korosi ku agén etsa kimia sapertos asam, alkali sareng uyah. Modél standar nasional nyaéta 1Cr17Mn6Ni5N. The manganese unsur (jeung nitrogén) tina 201 pelat stainless steel ngagantikeun sababaraha atanapi sadayana nikel pikeun ngahasilkeun kandungan nikel handap anu henteu ngahontal kasaimbangan sareng ngabentuk ferit. Ku alatan éta, eusi ferrochrome dina 200 séri stainless steel diréduksi janten 15% -16%, bahkan turun ka 13% -14%, janten résistansi korosi na teu tiasa dibandingkeun sareng 304 sareng waja anu sami.

202 stainless steel mangrupikeun salah sahiji 200 séri stainless steel, modél standar nasional nyaéta 1Cr18Mn8Ni5N. 200 séri stainless steel mangrupikeun baja mangan tinggi tinggi nikel sareng eusi nikel sareng eusi mangan sakitar 8%. Éta stainless steel nikel-nikel. 202 mangrupikeun tanda Amérika, tibatan 1Cr18Ni9. Baja stainless austenit dicirikeun ku suhu transisi fase tinggi sahingga tiasa dianggo salaku steels tahan panas. Dina raraga ngarobih fase stainless steel austenit, éta kedah dipanaskeun dugi ka luhur 1000 ° C, sareng dina 350 ° C, struktur metallographic henteu robih, nyaéta kinerja baja henteu robih sacara mendasar. Éta ngan ukur bakal ngabareuhan kusabab panas, tapi éta moal ngarobih seueur. Dina kaayaan normal, éta tiasa dianggurkeun. Kusabab kitu, 202 stainless steel ngagaduhan résistansi suhu luhur anu saé. Éta mangrupikeun pagelaran ieu, 202 stainless steel seueur dianggo dina hiasan arsitéktur, rékayasa kota, penjaga jalan raya, fasilitas hotél, mall balanja, pegangan tangan kaca, fasilitas umum sareng tempat-tempat sanés. Éta tina alat pipa otomatis otomatis presisi tinggi, anu dibentuk ku nyalira diri sareng ngelas, digulung sareng dibentuk, sareng dieusian ku panyalindungan gas (di jero sareng di luar pipa) tanpa pangisi logam. Metode las nyaéta prosés TIG sareng solusi solid online eddy deteksi cacat ayeuna.

Tina sudut pandang peunteun, 202 langkung ti hiji mangan sareng langkung ti tilu nikel. Dina aplikasi praktis, dina hal panggunaan, 202 rada langkung saé tibatan 201, tapi kaseueuran pangguna pasar nampi tabung hiasan bahan 201 kalayan harga anu langkung handap sareng utilitas praktis sami sareng 202. 202 gaduh kromium sareng mangan langkung saé tibatan 201, sareng résistansi mékanis sareng korosi rada langkung saé, tapi sacara ketat, bédana kinerja antara dua waja stainless henteu penting, utamina dina résistansi korosi.

Ngan ukur aya nuansa dina permukaan stainless steel 201 sareng 202, tapi masih seueur bédana dina kaayaan anu sabenerna. Ngaliwatan pangenalan tulisan ieu, kami ngaharepkeun ngabantosan pangguna industri pikeun mendakan bahan stainless steel anu cocog pikeun produkna nalika mésér produk, sareng ningkatkeun épisiénsi aplikasi. , ngahémat biaya anu saleresna


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali