304 304L tiis ngagulung coil stainless steel

Pedaran pondok:

304 stainless steel mangrupikeun stainless steel serbaguna, kinerja karat-buktina tibatan 200 séri stainless steel langkung kuat. Suhu luhur ogé langkung saé, tiasa luhur dugi ka 1000-1200 derajat. 304 stainless steel ngagaduhan tahan korosi stainless steel anu hadé sareng résistansi langkung saé pikeun korosi antargranular. Tina asam oksidasi, dina percobaan nyimpulkeun yén: konsentrasi ≤ 65% asam nitrat handapeun suhu anu ngagolak, 304 stainless steel ngagaduhan résistansi korosi anu kuat. Larutan alkali sareng seuseueurna asam organik sareng asam anorganik ogé ngagaduhan résistansi korosi anu saé.


Detil Produk

Tanda Produk

Kapasitas Steel Sino ngeunaan 304 / 304L coil stainless steel digulung tiis, 304 / 340L CRC

Kandel: 0.2mm - 8.0mm

Lebar: 600mm - 2000mm, produk anu sempit tiasa diparios dina produk strip

Max beurat coil: 25MT

Koil ID: 508mm, 610mm

Rengse: 2B, 2D

304 Kelas sami sareng standar nagara anu béda

304 S30408 ​​06Cr19Ni10 0Cr18Ni9 S30400 SUS304 1.4301

304 Komponén kimia ASTM A240:

C≤0.08 Si 0,75  Bungbulang ≤2.0 Cr 18.020.0 Ni 8.010.5, S ≤0.03 P ≤0.045 N≤0.1

304 sipat mékanis ASTM A240:

Kakuatan tarik:> 515 Mpa

Kakuatan ngahasilkeun:> 205 Mpa

Perpanjangan (%):> 40%

Teu karasa: <HRB92

304L Kelas sami ti standar nagara anu béda

304L 1.4307 1.4306 SUS304L 022Cr19Ni10 00Cr19Ni10 TP304L S30403

304L Komponén kimia ASTM A240:

C: ≤0.03, Si: 0,75  Bungbulang: ≤2.0, Cr: 18.020.0 Ni 8.012.0, S ≤0.03 P ≤0.045 N≤0.1

304L sipat mékanis ASTM A240:

Kakuatan tarik (Mpa):> 485

Ngahasilkeun Kakuatan (Mpa): 170

Perpanjangan (%):> 40%

Teu karasa: <HRB90

Fitur ngeunaan 304 stainless steel

Penampilan permukaan stainless steel sareng kamungkinan diversifikasi

Résistansi korosi anu saé, awét tibatan baja biasa

Résistansi korosi anu saé

Kakuatan luhur, janten kamungkinan nganggo lambar ageung

Oksidasi suhu luhur sareng kakuatan tinggi, éta tiasa nolak seuneu

Ngolah suhu kamar, éta ngolah palastik gampang

Kusabab éta henteu kedah diobaran di permukaan, éta saderhana sareng gampang dijaga

Bersih, bérés tinggi

Kinerja las anu saé

304 Aplikasi

304 loba digunakeun dina produk rumah tangga (1.2 méja), lomari, pipa jero rohangan, pamanas cai, kulub, bak mandi, bagian mobil, alat médis, bahan bina, bahan kimia, industri pangan, pertanian, bagian kapal.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali