304 304L panas digulung pelat stainless steel

Pedaran pondok:

Rolling panas ayeuna ipis sapertos 0.78mm. permukaan piring anu digulung panas ngagaduhan cacat sapertos skala besi oksida sareng pitting. Lembar anu digulung panas ngagaduhan teu karasa, gampang diolah sareng dimuluran anu saé. Lambar waja panas-digulung, sipat mékanis jauh langkung handap dibanding tiris, sareng anu kadua ngajalin pamrosésan, tapi ngagaduhan kateguhan sareng kamuluran anu langkung saé.


Detil Produk

Tanda Produk

Kapasitas Steel Sino ngeunaan 304 / 304L Panas digulung stainless steel piring, 304 HRC, 304L PMP

Kandel: 1.2mm - 200mm

Lebar: 600mm - 3200mm, produk anu sempit tiasa diparios dina produk strip atanapi bar datar

Panjangna: 1000mm-12000mm

Rengse: NO.1, 1D, 2D, # 1, panas digulung réngsé, hideung, Anneal sareng acar, bérés ngagiling

304L Kelas sami ti standar nagara anu béda

304L 1.4307 1.4306 SUS304L 022Cr19Ni10 00Cr19Ni10 TP304L S30403

304L Komponén kimia ASTM A240:

C: ≤0.03, Si: 0,75  Bungbulang: ≤2.0, Cr:18.020.0, Ni: 8.012.0, S: ≤0.03, P: ≤0.045 N≤0.1

304L sipat mékanis ASTM A240:

Kakuatan tarik (Mpa):> 485

Ngahasilkeun Kakuatan (Mpa): 170

Perpanjangan (%):> 40%

Teu karasa: <HRB90

304 Kelas sami sareng standar nagara anu béda

304 S30408 ​​06Cr19Ni10 0Cr18Ni9 S30400 SUS304 1.4301

304 Komponén kimia ASTM A240:

C≤0.08 Si 0,75  Bungbulang ≤2.0 Cr 18.020.0 Ni 8.010.5, S ≤0.03 P ≤0.045 N≤0.1

304 sipat mékanis ASTM A240:

Kakuatan tarik:> 515 Mpa

Kakuatan ngahasilkeun:> 205 Mpa

Perpanjangan (%):> 40%

Teu karasa: <HRB92

304L stainless steel

304L stainless steel, ogé katelah stainless steel ultra-low carbon, mangrupikeun bahan stainless steel serbaguna anu seueur dianggo pikeun ngadamel alat-alat sareng bagian-bagian anu meryogikeun sipat anu saé (korosi sareng formabilitas).

Béda has ngeunaan 304 sareng 304L Panas ngagulung sareng Tiis ngagulung déskripsi

1.Beungeut lambaranana digulung tiis ngagaduhan tingkat gloss. Éta lemes keuna sareng sami sareng cangkir waja anu biasa dianggo nginum cai.

2.Upami sepré anu digulung panas henteu diasinan, éta mirip sareng permukaan seueur lambar waja biasa di pasar. Beureum kalayan karat beureum, sareng permukaan tanpa karat hideung-ungu (skala besi oksida).

3.Kaunggulan kinerja lambaran tiis digulung sareng panas digulung nyaéta:

(1) Precisionna langkung luhur, sareng bédana kandel waja strip anu tiis-digulung henteu ngaleuwihan 0,01 ~ 0,03mm.

(2)Ukuran na langkung ipis, anu ipis anu digulung tiis tiasa digulung ku strip waja 0,001 mm; rolling panas ayeuna ipis na 0,78 mm.

(3)Kualitas permukaan langkung unggul, sareng pelat waja anu digulung tiis bahkan tiasa ngahasilkeun permukaan eunteung; sedengkeun permukaan piring anu digulung panas ngagaduhan cacat sapertos skala besi oksida sareng pitting.

(4) Lambaran tiis-digulung tiasa disaluyukeun numutkeun sarat pangguna sapertos kakuatan tarik sareng sipat prosés sapertos sipat stamping.

Rolling tiis sareng rolling panas mangrupikeun dua téknologi rolling anu béda. Sakumaha namina nunjukkeun, rolling tiis dilakukeun dina kasus waja dina suhu normal. Héséna waja ieu ageung. Rolling panas nyaéta baja didamel dina suhu luhur, Detil:

Lembar anu digulung panas ngagaduhan teu karasa, gampang diolah sareng dimuluran anu saé.

Lembaran anu digulung tiis ngagaduhan karasa teu luhur sareng kawilang hésé diolah, tapi henteu gampang cacad sareng kuat kakuatanna.

Lembaran anu digulung panas ngagaduhan kakuatan anu kawilang rendah, kualitas permukaanna ampir goréng (ngagaduhan oksidasi lemah sareng lemes), tapi palastikna saé, umumna sedeng sareng pelat kandel. Lambaran anu digulung tiis: kakuatan tinggi, karasa luhur, bérés permukaan luhur, umumna lambaran ipis, tiasa dianggo pikeun papan stamping.

Lambar waja panas-digulung, sipat mékanis jauh langkung handap dibanding tiris, sareng anu kadua ngajalin pamrosésan, tapi ngagaduhan kateguhan sareng kamuluran anu langkung saé.

Lembaran waja anu digulung tiis ngagaduhan tingkat kerja keras, kateguhan anu handap, tapi tiasa ngahontal babandingan ngahasilkeun anu saé, dianggo pikeun potongan spring anu bending tiis sareng bagian sanésna, sareng kusabab titik ngahasilkeun langkung caket kana kakuatan tarik, teu aya bahaya nalika dianggo. Kamungkinan, kacilakaan sigana bakal kajadian nalika beban ngaleuwihan beban anu diijinkeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali