304DQ DDQ tiis ngagulung coil stainless steel

Pedaran pondok:

Bahan 304 DQ DDQ seueur dianggo salaku sadaya jinis barang dapur stainless steel, bahan DDQ (kualitas gambar jero) bahan: ngarujuk kana bahan anu dianggo pikeun gambar jero (redrawing), anu ku urang disebut bahan lemes. Karakteristik utama bahan ieu nyaéta pemanjangan anu luhur (≧ 53%), teu karasa Low (≦ 170%), kelas sisikian internal antara 7,0 ~ 8.0, kinerja ngagambar jero anu hadé. Seueur perusahaan anu ngahasilkeun térmos sareng pariuk umumna ngagaduhan babandingan ngolah anu langkung luhur (BLANKING SIZE / diameter produk), sareng babandingan ngolahna masing-masing 3.0, 1,96, 2.13, sareng 1,98.


Detil Produk

Tanda Produk

Kapasitas Steel Sino ngeunaan 304 DQDDQ coil stainless steel digulung tiis, 304 DQ DDQ CRC

Kandel: 0.2mm - 8.0mm

Lebar: 600mm - 2000mm, produk anu sempit tiasa diparios dina produk strip

Max beurat coil: 25MT

Koil ID: 508mm, 610mm

Rengse: 2B, 2D

304 DQ DDQ Kelas sami tina standar nagara anu béda

SUS304DQ SUS304DDQ S30408DQ 06Cr19Ni10DQ 0Cr18Ni9DQ S30400DQ

304DQ DDQ komponén kimia ASTM A240:

C: ≤0.08, Si: 0,75  Bungbulang ≤2.0 Cr 18.020.0 Ni 8.010.5, S ≤0.03 P ≤0.045 N≤0.1

304DQ DDQ sipat mékanis ASTM A240:

Kakuatan tarik:> 515 Mpa

Kakuatan ngahasilkeun:> 205 Mpa

Perpanjangan (%):> 53%

Teu karasa: <HRB92

Pedaran ngeunaan DQ, DDQ sareng matéri normal

Bahan SUS304DDQ utamina dianggo pikeun rasio ngolah produk anu langkung luhur ieu, tangtosna, babandingan pamrosésan langkung ti 2,0 produk umumna kedah ngalaman sababaraha pas kanggo ngarengsekeun manjang. Upami papanjangan bahan baku henteu kahontal, produk tiasa gampang ngahasilkeun retakan sareng tarik-tarik nalika ngolah produk gambar jero, mangaruhan tingkat kualifikasi produk réngsé, sareng tangtos naékkeun biaya pabrik.

Bahan umum: Utamana dianggo pikeun bahan salain ti aplikasi DDQ. Bahan ieu dicirikeun ku pemanjangan anu kawilang rendah (45%), karasa rada luhur (180HB), sareng ukuran ukuran sisikian internal 8,0 ~ 9,0. Dibandingkeun sareng bahan DDQ, jero nakinerja gambar relatif kirang. Éta ilahar dianggo pikeun produk anu tiasa didapet tanpa manjang, sapertos séndok, séndok, garpuh, alat listrik, sareng pipa waja pikeun jinis peralatan makan. Nanging, éta ngagaduhan kaunggulan tibatan matéri DDQ yén sipat BQ kawilang saé, utamina kusabab karasa na rada luhur.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali