309 plat stainless steel panas digulung

Pedaran pondok:

309L mangrupikeun varian 309 stainless steel kalayan eusi karbon handap pikeun aplikasi anu diperyogikeun las. Kandungan karbon handap ngaminimalkeun présipitasi karbida dina zona anu kagunaan panas caket las, anu tiasa ngakibatkeun korosi antargranular (érosi las) di lingkungan anu tangtu.


Detil Produk

Tanda Produk

Kapasitas Steel Sino ngeunaan 309 / 309s Panas digulung stainless steel piring, 309 / 309s HRP, PMP

Kandel: 1.2mm - 10mm

Lebar: 600mm - 3300mm, produk anu sempit tiasa diparios dina produk strip

Panjangna: 500mm-12000mm

Beurat palét: 1.0MT - 10MT

Rengse: NO.1, 1D, 2D, # 1, panas digulung réngsé, hideung, Anneal sareng acar, bérés ngagiling

309 Kelas sami sareng standar anu béda

S30900 SUS309 1.4828

309-an Kelas sami sareng standar anu béda

06Cr23Ni13, S30908, SUS309S

309S / S30908 Komponén kimia ASTM A240:

C:  0,08, Si: ≤1.5  Bungbulang: ≤ 2.0, Cr: 16.0018.00, Ni: 10.014.00, S: ≤0.03, P: ≤0.045 Mo: 2.0-3.0, N≤0.1

309S / S30908 sipat mékanis ASTM A240:

Kakuatan tarik:> 515 Mpa

Kakuatan ngahasilkeun:> 205 Mpa

Perpanjangan (%):> 40%

Teu karasa: <HRB95

Pedaran saderhana ngeunaan stainless steel 309s

309S mangrupikeun stainless steel motong bébas anu ngandung walirang pikeun aplikasi dimana éta diperyogikeun pikeun motong gampang sareng gloss tinggi.

Béda antara 309 sareng 309s

309 stainless steel. 309S stainless steel - S30908 (American AISI, ASTM) 309S. Pabrik waja ngahasilkeun langkung stainless steel 309S, anu langkung saé dina résistansi korosi sareng tahan suhu luhur. Tiasa tahan suhu 980 ° C. Utamana dianggo dina boiler, kimia sareng industri sanés. 309 henteu ngandung eusi walirang S dibandingkeun sareng 309S

Fitur saderhana  sakitar 309 beusi sténless

Éta tiasa tahan pemanasan anu teras-terasan di handapeun 980 ° C, sareng ngagaduhan kakuatan suhu tinggi, résistansi oksidasi sareng résistansi karburisasi.

Aplikasi: minyak bumi, éléktronika, kimia, farmasi, tékstil, tuangeun, mesin, konstruksi, kakuatan nuklir, aerospace, militér sareng industri sanés


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali