310s panas digulung coil stainless steel

Pedaran pondok:

Suhu tahan karat tahan stainless steel, ogé katelah stainless steel 310S (0Cr25Ni20), mangrupikeun stainless steel austenit kromium-nikel, tahan résistansi oksidasi, tahan korosi, kusabab perséntase kromium sareng nikel anu langkung saé, janten kakuatan creep langkung saé, Tiasa teraskeun damel dina suhu luhur, kalayan résistansi suhu luhur anu saé.


Detil Produk

Tanda Produk

Kapasitas Steel Sino ngeunaan 310an Panas ngagulung coil stainless steel , 310s HRC

Kandel: 1.2mm - 10mm

Lebar: 600mm - 2000mm, produk anu sempit tiasa diparios dina produk strip

Max beurat coil: 40MT

ID Koil: 508mm, 610mm

Rengse: NO.1, 1D, 2D, # 1, panas digulung réngsé, hideung, Anneal sareng acar, bérés ngagiling

310 / 310s Kelas sami sareng standar anu béda

1.4841 S31000 SUS310S 1.4845 S31008 S31008S 06Cr25Ni20 0Cr25Ni20 suhu luhur stainless steel

S31008 Komponén kimia ASTM A240:

C 0,08 Si: ≤1.5  Bungbulang: ≤ 2.0 Cr16.0018.00 Ni10.014.00, S ≤0.03 P ≤0.045 Mo: 2.0-3.0, N≤0.1

S31008 sipat mékanis ASTM A240:

Kakuatan tarik:> 515 Mpa

Kakuatan ngahasilkeun:> 205 Mpa

Perpanjangan (%):> 40%

Teu karasa: <HRB95

Katerangan saderhana ngeunaan 310 / 310s

Kusabab kandungan nikel (Ni) sareng kromium (Cr) anu tinggi, éta ngagaduhan résistansi oksidasi anu hadé, résistansi korosi, tahan asam sareng alkali, résistansi suhu luhur, baja tahan suhu tinggi khusus dianggo dina produksi pipa tungku listrik sareng anu sanés kali, karbon dina stainless steel austenit Saatos eusina, kusabab pangaruhna nguatkeun solusi, kakuatan tina stainless steel austenit ditambihkeun kana kromium, molibdenum berbasis nikel, tungsten, tantalum sareng titanium, kusabab kubikna anu dipuseurkeun struktur. Kusabab kitu, éta ngagaduhan kakuatan anu luhur sareng kakuatan ngarayap dina suhu luhur.

Babandingan ngeunaan 310s sareng 321

310S suhu luhur, 321 korosi cukup saé dina hal suhu luhur atanapi 310S langkung cocog pikeun suhu maksimum tiasa ngahontal 1200 °, résistansi oksidasi, résistansi korosi, asam sareng alkali, kinerja suhu luhur langkung saé tibatan 321

Babandingan ngeunaan 310s sareng 316L stainless steel

Lalawanan korosi  

316L mangrupikeun stainless steel anu ngandung molibdenum anu tiasa dianggo antara 15% sareng 85% asam sulfat. (Tapi sipat bahan bakal turun di lingkungan suhu luhur)

310S tiasa dianggo antara 15% sareng 50% asam sulfat. (Kusabab tahan panasna anu luhur di lingkungan suhu luhur, sipat bahan moal turun

Résistansi panas, Ngagem résistansi

Kusabab 310S ngagaduhan titik lebur anu langkung luhur tibatan 316L, éta langkung gampang dianggo tibatan 316L dina suhu luhur, lingkungan gesekan gancang-gancang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali