310s panas digulung lempeng stainless steel

Pedaran pondok:

310 stainless steel ngagaduhan eusi karbon anu kawilang luhur 0,25%, sedengkeun 310S stainless steel ngagaduhan kadar karbon rendah 0,08%, sareng komponenana kimia anu sanésna. Kusabab kitu, kakuatan sareng karasa 310 stainless steel langkung luhur sareng résistansi korosi langkung parah. Résistansi korosi tina stainless steel 310S langkung saé sareng kakuatanna rada handap. 310S stainless steel kawilang sesah dicium kusabab kandungan karbonna anu handap, janten hargana lumayan tinggi.


Detil Produk

Tanda Produk

Kapasitas Steel Sino ngeunaan 310an Panas digulung stainless steel piring, 310s HRP, PMP

Kandel: 1.2mm - 10mm

Lebar: 600mm - 3300mm, produk anu sempit tiasa diparios dina produk strip

Panjangna: 500mm-12000mm

Beurat palét: 1.0MT - 10MT

Rengse: NO.1, 1D, 2D, # 1, panas digulung réngsé, hideung, Anneal sareng acar, bérés ngagiling

310 / 310s Kelas sami sareng standar anu béda

1.4841 S31000 SUS310S 1.4845 S31008 S31008S 06Cr25Ni20 0Cr25Ni20 suhu luhur stainless steel

S31008 Komponén kimia ASTM A240:

C:  0,08, Si: ≤1.5  Bungbulang: ≤ 2.0, Cr: 16.0018.00, Ni: 10.014.00, S: ≤0.03, P: ≤0.045 Mo: 2.0-3.0, N≤0.1

S31008 sipat mékanis ASTM A240:

Kakuatan tarik:> 515 Mpa

Kakuatan ngahasilkeun:> 205 Mpa

Perpanjangan (%):> 40%

Teu karasa: <HRB95

Bedana diringkeskeun sapertos kieu:

1. Komposisi kimia nyaéta 310. Kandungan karbonna 0,15% sareng sarat 310S nyaéta 0,08%. Salaku tambahan, anjeunna ogé meryogikeun komponén MO kirang ti atanapi sami sareng 0,75%.

2. Kakuatan permukaan dina hal kakuatan. 310 langkung ageung tibatan 310S

3. Résistansi korosi 310S langkung ageung tibatan 310 sabab 310S nambihan MO

4. Katahanan suhu luhur 310S tina kaayaan pamrosésan anu sami langkung saé tibatan 310

Sababaraha langkung benten antara stainless steel anu digulung sareng tiis digulung tiis

Dina watesan, ingot waja atanapi billet hésé dibentuk dina suhu normal sareng sesah diolah. Sacara umum, aranjeunna dipanaskeun dugi ka 1100 ka 1250 ° C pikeun gulung. Prosés rolling ieu disebut hot rolling. Kaseueuran waja digulung ku gulung panas. Nanging, kusabab permukaan beusi rawan skala oksida beusi dina suhu luhur, permukaan baja anu digulung panas kasar sareng ukuranana turun pisan. Ku alatan éta, waja kalayan permukaan anu rata, ukuran anu akurat sareng pasipatan mékanis anu saé diperyogikeun, sareng produk semi-réngsé anu digulung panas atanapi produk réngsé dianggo salaku bahan baku teras tiis. Produksi cara ngagugulung.

Ngagulung dina suhu normal umumna dipikaharti tiis. Tina sudut pandang metallographic, watesan rolling tiis sareng rolling panas kedah dibédakeun ku suhu recrystallization. Nyaéta, gulungna langkung handap tina suhu recrystallization nyaéta rolling tiis, sareng gulung langkung luhur tibatan suhu recrystallization nyaéta rolling panas. Baja na ngagaduhan suhu recrystallization 450 dugi 600 ° C.

Rolling panas, namina nunjukkeun, ngagaduhan suhu anu luhur tina potongan anu digulung, janten résistansi deformasi alit sareng seueur réformasi anu tiasa dihontal. Nyandak gulung tina lambaran waja salaku conto, kandel kosong casting kontinyu umumna kira-kira 230 mm, sareng saatos digulung kasar sareng réngsé digulung, ketebalan akhirna 1 dugi ka 20 mm. Dina waktos anu sasarengan, kusabab babandingan lebar-ka-kandel alit tina pelat waja, sarat akurasi dimensi relatif handap, sareng masalah bentukna henteu gampang kajantenan, sareng konveksi utamina dikendali. Pikeun sarat organisasi, éta umumna dihontal ku dikontrol rolling sareng dikontrol pendinginan, nyaéta, ngendalikeun suhu gulung, béréskeun suhu rolling sareng suhu crimping tina pagawean rolling pikeun ngendalikeun mikrostruktur sareng sipat mékanis tina strip.

Rolling tiis, umumna teu aya prosés pemanasan sateuacan digulung. Nanging, kusabab kandelna alit tina strip, bentuk piring na gampang kajantenan. Sumawona, saatos ngagulung tiis, éta mangrupikeun produk anu parantos réngsé, janten, pikeun ngendalikeun akurasi dimensi sareng kualitas permukaan strip, seueur prosés rumit anu dianggo. Garis produksi rolling tiis panjang, peralatanna seueur, sareng prosés na rumit. Salaku sarat pangguna pikeun akurasi dimensi, bentuk sareng kualitas permukaan strip ningkat, modél kontrol, sistem L1 sareng L2, sareng alat kendali bentuk pabrik ngagiling tiis kawilang panas. Sumawona, suhu gulungan sareng strip mangrupikeun salah sahiji indikator kontrol anu langkung penting.

Produk anu digulung tiis sareng lambaran produk anu digulung panas bénten sareng prosés sateuacana sareng prosés anu salajengna. Produk anu digulung panas mangrupikeun bahan baku tina produk anu digulung tiis, sareng coil baja panas anu digulung anu tiis digulung ku prosés acar. Pabrik ngagiling, ngagulung, kabentuk tiis, utamina ngagulung lambaran panas-digulung kandel janten lambaran tiis-digulung, biasana 0.3-0.7mm ku gulung-gulung panas dina kapal 3.0mm. Coil digulung tiis, prinsip utama nyaéta ngagunakeun prinsip ékstrusi maksa deformasi


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali