316L 316 coil stainless steel digulung tiis

Pedaran pondok:

316 mangrupikeun stainless steel khusus, kusabab ditambahan unsur Mo kana résistansi korosi, sareng kakuatan suhu tinggi parantos ningkat pisan, suhu luhur dugi ka 1200-1300 derajat, tiasa dianggo dina kaayaan anu parah.


Detil Produk

Tanda Produk

Kapasitas Steel Sino ngeunaan 316L 316 coil stainless steel digulung tiis, 316 316L CRC

Kandel:  0.2mm - 8.0mm

Lebar:  600mm - 2000mm, produk anu sempit tiasa diparios dina produk strip

Max beurat coil:  25MT

ID Koil:  508mm, 610mm

Rengse:  2B, 2D

316 Kelas sami sareng standar nagara anu béda

06Cr17Ni12Mo2 0Cr17Ni12Mo2 S31600 SUS316 1.4401

316 Komponén kimia ASTM A240:

C≤0.08 Si 0,75  Bungbulang ≤2.0 S ≤0.03 P ≤0.045, Cr 16.018.0 Ni 10.014.0

Mo: 2.0-3.0, N≤0.1

316 sipat mékanis ASTM A240:

Kakuatan tarik:> 515 Mpa

Kakuatan ngahasilkeun:> 205 Mpa

Perpanjangan (%):> 40%

Teu karasa: <HRB95

316L Kelas sami sareng standar nagara anu béda

1.4404 022Cr17Ni12Mo2 00Cr17Ni14Mo2 S31603 SUS316L

316L Komponén Kimia ASTM A240:

C≤0.0Si 0,75  Bungbulang ≤2.0 S ≤0.03 P ≤0.045, Cr 16.018.0 Ni 10.014.0

Mo: 2.0-3.0, N≤0.1

316L Mékanis Pasipatan ASTM A240:

Kakuatan tarik:> 485 Mpa

Kakuatan ngahasilkeun:> 170 Mpa

Perpanjangan (%):> 40%

Teu karasa: <HRB95

316 Koil stainless steel coil digulung Aplikasi

Kagunaan utama nyaéta alat-alat kertas sareng papermaking, tukeur panas, alat dyeing, alat-alat ngolah pilem, saluran pipa, ngawangun bahan luar di daérah basisir. ogé dianggo dina widang katup solenoid, padumukan, klem, bola, awak klep, korsi, kacang, batang sareng sajabina.

316 fitur stainless steel

Lalawanan korosi

316 Résistansi korosi langkung saé tibatan 304 stainless steel, dina prosés produksi pulp sareng kertas ngagaduhan tahan korosi anu saé. Sareng 316 stainless steel ogé tahan ka érosi lautan sareng suasana industri anu agrésif.

Résistansi panas

316 stainless steel ngagaduhan résistansi oksidasi anu saé pikeun panggunaan intermittent di handap 871 ° C (1600 ° F) sareng panggunaan kontinyu di luhur 927 ° C (1700 ° F). Langkung saé henteu teras-terasan nganggo 316 stainless steel dina kisaran 427 ° C-857 ° C (800 ° F-1575 ° F), tapi stainless steel ngagaduhan résistansi panas anu hadé nalika 316 stainless steel teras-terasan dianggo di luar kisaran suhu ieu. Kinerja présipitasi karbida stainless steel 316L langkung saé tibatan 316 stainless steel, sayogi dina kisaran suhu di luhur.

Perlakuan panas

Annealing dilakukeun dina suhu dina kisaran 850-1050 ° C dituturkeun ku anil gancang ku dituturkeun ku gancang gancang. 316 stainless steel teu tiasa dikerasa ku perlakuan panas.

316 Kinerja las stainless steel

316 stainless steel kalayan kinerja las anu saé. Sadaya padika las standar tiasa dianggo pikeun ngelas. Las tiasa dianggo numutkeun tujuanana masing-masing 316Cb, 316L atanapi 309Cb rod pengisi stainless steel atanapi éléktroda las. Dina raraga kéngingkeun résistansi korosi pangsaéna, bagian anu dilas tina 316 stainless steel kedah dicantelkeun saatos las. Upami 316L stainless steel dianggo, henteu kedah anil pas-las


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali