316L 316 Piring stainless steel panas digulung

Pedaran pondok:

316 mangrupikeun stainless steel khusus, kusabab ditambahan unsur Mo kana résistansi korosi, sareng kakuatan suhu tinggi parantos ningkat pisan, suhu luhur dugi ka 1200-1300 derajat, tiasa dianggo dina kaayaan anu parah. 316L mangrupikeun jenis stainless steel anu ngandung molibdenum. Kusabab eusi molibdenum dina waja, total kinerja baja ieu langkung saé tibatan 310 sareng 304 waja stainless. Dina kaayaan suhu anu luhur, nalika konsentrasi asam sulfat langkung handap tina 15% atanapi langkung luhur tibatan 85%, 316L stainless steel ngagaduhan rupa-rupa. ngagunakeun. 316L stainless steel ogé ngagaduhan résistansi anu hadé kana serangan klorida sahingga biasa dianggo di lingkungan laut. 316L stainless steel ngagaduhan eusi karbon maksimal 0,03 sareng tiasa dianggo dina aplikasi anu teu tiasa dianilasi sareng tahan korosi maksimum diperyogikeun.


Detil Produk

Tanda Produk

Kapasitas Steel Sino ngeunaan 316L 316 Panas digulung stainless steel piring, 316 316L HRP, PMP

Kandel: 1.2mm - 16mm

Lebar: 600mm - 2000mm, produk anu sempit tiasa diparios dina produk strip

Panjangna: 500mm-6000mm

Beurat palét: 0,5MT-3.0MT

Rengse: NO.1, 1D, 2D, # 1, panas digulung réngsé, hideung, Anneal sareng acar, bérés ngagiling

316 Kelas sami sareng standar nagara anu béda

06Cr17Ni12Mo2 0Cr17Ni12Mo2 S31600 SUS316 1.4401

316 Komponén kimia ASTM A240:

C≤0.08 Si 0,75  Bungbulang ≤2.0 S ≤0.03 P ≤0.045, Cr 16.018.0 Ni 10.014.0

Mo: 2.0-3.0, N≤0.1

316 sipat mékanis ASTM A240:

Kakuatan tarik:> 515 Mpa

Kakuatan ngahasilkeun:> 205 Mpa

Perpanjangan (%):> 40%

Teu karasa: <HRB95

316L Kelas sami sareng standar nagara anu béda

1.4404 022Cr17Ni12Mo2 00Cr17Ni14Mo2 S31603 SUS316L

316L Komponén Kimia ASTM A240:

C≤0.0Si 0,75  Bungbulang ≤2.0 S ≤0.03 P ≤0.045, Cr 16.018.0 Ni 10.014.0

Mo: 2.0-3.0, N≤0.1

316L Mékanis Pasipatan ASTM A240:

Kakuatan tarik:> 485 Mpa

Kakuatan ngahasilkeun:> 170 Mpa

Perpanjangan (%):> 40%

Teu karasa: <HRB95

Babandingan 316L / 316 jeung 304 stainless steel Aplikasi

304 waja tiasa nolak korosi asam sulfat, asam fosfat, asam formik, uréa, sareng anu cocog pikeun panggunaan cai umum, sareng dianggo pikeun ngendalikeun gas, anggur, susu, cairan beberesih CIP sareng acara anu sanésna kalayan henteu aya kontak atanapi henteu kalayan bahan. Kelas baja 316L parantos nambihan unsur molibdenum dina dasar 304, anu sacara signifikan tiasa ningkatkeun résistansi kana korosi antargranular, korosi setrés oksida sareng ngirangan kacenderungan retakan panas nalika ngelas, sareng éta ogé ngagaduhan résistansi anu hadé pikeun korosi klorida. Ilahar dianggo dina cai murni, cai sulingan, pangobatan, saos, cuka sareng acara anu sanésna kalayan sarat kabersihan anu luhur sareng korosi média anu kuat. Harga 316L ampir dua kali lipat tina 304. Harta mékanis 304 langkung saé tibatan 316L. Kusabab résistansi korosi sareng résistansi panas anu hadé tina 304 sareng 316, éta seueur dianggo salaku stainless steel. Kakuatan sareng karasa 304, 316 sami. Bédana antara dua nyaéta résistansi korosi 316 langkung saé tibatan taun 304. Titik anu langkung penting nyaéta logam molibdenum ditambihan 316, anu ningkat résistansi panas.

Urang tiasa nganggo éléktroplasi atanapi logam tahan oksidasi pikeun mastikeun permukaan baja karbon, tapi perlindungan ieu ngan ukur pilem. Upami lapisan pelindung musnah, baja dasarna karat. Résistansi korosi tina stainless steel gumantung kana unsur kromium. Nalika jumlah kromium anu ditambah ngahontal 10,5%, résistansi korosi atmosfir tina stainless steel bakal ningkat sacara signifikan, tapi upami kandungan kromium langkung luhur, sanaos tiasa ningkatkeun résistansi korosi anu tangtu. Tapi henteu atra. Alesanna nyaéta perlakuan ieu ngarobih jinis oksida permukaan kana oksida permukaan anu sami sareng anu diwangun dina logam Chrome murni, tapi lapisan oksida ieu ipis pisan, sareng éta langsung tiasa ningali hérang alami permukaan baja. Pikeun ngadamel stainless steel gaduh permukaan anu unik. Sumawona, upami permukaanna ancur, permukaan baja anu kakeunaan bakal ngaréaksikeun suasana. Proses ieu saleresna mangrupikeun prosés ngalereskeun diri, anu ngabentuk deui pilem pasipasi sareng tiasa teras ngajagi. Kusabab kitu, sadaya waja tahan karat ngagaduhan ciri anu umum, nyaéta kandungan kromium di luhur 10,5%, sareng grade waja pikaresep ogé ngandung nikel, sapertos 304. Ditambahna molibdenum salajengna ningkatkeun korosipitas atmosfir, utamina ngalawan atmosfir anu ngandung klorida, anu kasus 316.

Di sababaraha daérah industri sareng daérah basisir, polusi na serius pisan, permukaanna bakal kotor, bahkan karat parantos kajantenan. Nanging, upami stainless steel anu ngandung nikel dianggo, pangaruh éstétis dina lingkungan luar tiasa diala. Ku alatan éta, témbok tirai umum urang, témbok sisi sareng hateup dipilih tina 304 stainless steel, tapi dina sababaraha suasana industri atanapi laut anu agrésif, 316 stainless steel mangrupikeun pilihan anu saé.

304 18cr-8ni-0.08c Résistansi korosi anu saé, résistansi oksidasi sareng keprosesan, tahan ka asam aerobat, tiasa dicap, tiasa dianggo kanggo ngadamel kontainer, peralatan makan, mebel logam, hiasan gedong, sareng alat médis

316 18cr-12ni-2.5Mo langkung umum dina pangwangunan sisi laut, kapal, éléktrokimia nuklir sareng tuangeun pakakas. Éta henteu ngan ukur ningkatkeun résistansi korosi asam hidroklorat kimia sareng sagara, tapi ogé ningkatkeun résistansi korosi larutan halogén brine.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali