316Ti tiis ngagulung coil stainless steel

Pedaran pondok:

316Ti coil stainless steel didamel ku nambihan Ti kana baja biasa 316 kanggo ningkatkeun résistansi korosi antargranular. Umumna digunakeun dina alat anu tahan ka korosi ku asam sulfat, asam fosforat sareng asam asétat.


Detil Produk

Tanda Produk

Kapasitas Steel Sino ngeunaan 316Ti tiis ngagulung coil stainless steel, 316Ti CRC

Kandel: 0.2mm - 8.0mm

Lebar: 600mm - 2000mm, produk anu sempit tiasa diparios dina produk strip

Max beurat coil: 25MT

Koil ID: 508mm, 610mm

Rengse: 2B, 2D

316Ti Kelas Sarua tina standar nagara anu béda

S31635 SUS316Ti 1.4571 Mo2Ti 0Cr18Ni12Mo2Ti 1Cr18Ni12Mo2Ti

316Ti komponén Kimia ASTM A240:

C: ≤0.08, Si: 0,75  Bungbulang: ≤2.0, Cr: 16.019.0, Ni 11.014.0, S: ≤0.03, P: ≤0.035 Mo: 1,802,50, Ti> 5 * C% - 0,70

304DQ DDQ sipat mékanis ASTM A240:

Kakuatan tarik:> 520 Mpa

Kakuatan ngahasilkeun:> 205 Mpa

Perpanjangan (%):> 40%

Teu karasa: <HV200

Pedaran ngeunaan 316Ti tiis ngagulung coil stainless steel

Kusabab béda-béda panggunaan unggal produk, téknologi pamrosésan sareng sarat kualitas bahan baku ogé bénten. Sacara umum, produk stainless steel anu béda, sarat tina kasabaran ketebalan bahan baku ogé bénten, sapertos kategori kadua barang pecah belah sareng cangkir insulasi, kasabaran ketebalan umumna meryogikeun anu langkung luhur, -3 ~ 5%, sareng sakumpulan kasabaran ketebalan barang pecah belah umum sarat - 5%, syarat pipa waja -10%, kulkas bahan beku kulkas hotél sarat kasabaran nyaéta -8%, syarat kasabaran ketebalan dealer sacara umum antara -4% dugi ka 6%. Dina waktos anu sami, bédana penjualan internal sareng éksternal produk ogé bakal ngakibatkeun sarat anu béda pikeun kasabaran ketebalan bahan baku. Kasabaran kasabaran palanggan produk ékspor umum relatif tinggi, sedengkeun sarat kasabaran ketebalan perusahaan penjualan domestik relatif handap (kalolobaanana kusabab pertimbangan biaya), sareng sababaraha palanggan bahkan meryogikeun -15%.

316Ti coil stainless steel anu digulung tiis mangrupikeun bahan anu mahal, tapi konsumén gaduh syarat kualitas permukaan anu luhur pisan. Lembaran waja tahan karat ngahasilkeun rupa-rupa cacad nalika prosés produksi, sapertos goresan, ngadu, liang keusik, garis poék, lipatan, sareng kontaminasi, sahingga kualitas permukaan, sapertos goresan, lipatan, sareng sajabana, mangrupikeun bahan kualitas luhur. Éta henteu kénging. Liang, liang, sareng liang teu kénging dina sendok, sendok, sareng garpuh. Hésé miceun éta nalika polés. Tingkat kualitas méja kedah ditangtoskeun numutkeun darajat sareng frekuensi rupa-rupa cacat dina permukaan pikeun nangtoskeun tingkat produk.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali