321 panas digulung coil stainless steel

Pedaran pondok:

321 stainless steel mangrupikeun kakuatan anu kuat, anu langkung tahan kana suhu luhur tibatan 316L. Cai mibanda résistansi korosi anu langkung saé dina asam organik dina konsentrasi anu bénten sareng dina suhu anu bénten, khususna dina média pengoksidasi. 321 stainless steel sering dianggo dina pembuatan saluran, wadah tahan asam sareng alat-alat tahan tahan.


Detil Produk

Tanda Produk

Kapasitas Steel Sino ngeunaan 321 / 321H Panas ngagulung coil stainless steel , 321 / 321H HRC

Kandel: 1.2mm - 10mm

Lebar: 600mm - 2000mm, produk anu sempit tiasa diparios dina produk strip

Max beurat coil: 40MT

ID Koil: 508mm, 610mm

Rengse: NO.1, 1D, 2D, # 1, panas digulung réngsé, hideung, Anneal sareng acar, bérés ngagiling

321 Kelas sami sareng standar nagara anu béda

1.4541 SUS321 S32168 S32100 06Cr18Ni11Ti 0Cr18Ni10Ti

321 Komponén kimia ASTM A240:

C≤0.08 Si 0,75  Bungbulang 2.0 Cr 17.019.0 Ni 9.012.0, S ≤0.03 P ≤0.045 N: 0,1, Ti: 5X (C + N) Min 0.70Maks

Komponén kimia 321H ASTM A240:

C0.040,1 Si 0,75  Bungbulang 2.0 Cr 17.019.0 Ni 9.012.0, S ≤0.03 P ≤0.045 N: 0,1, Ti: 4X (C + N) Min 0.70Maks

321 / 321H sipat mékanis ASTM A240:

Kakuatan tarik:> 515 Mpa

Kakuatan ngahasilkeun:> 205 Mpa

Perpanjangan (%):> 40%

Teu karasa: <HRB95

Pedaran ngeunaan 321 / 321H stainless steel sareng ngabandingkeun sareng 304 normal

Duanana 304 sareng 321 mangrupikeun 300 séri stainless steel sareng aranjeunna gaduh sakedik bédana dina résistansi korosi. Nanging, dina kaayaan tahan panas tina 500-600 derajat Celsius, 321 bahan stainless steel seueur dianggo. Salaku tambahan, baja tahan panas parantos dikembangkeun sacara khusus di mancanagara sareng disebat 321H. Kandungan karbonna rada luhur tibatan 321, mirip sareng 1Cr18Ni9Ti domestik. Jumlah Ti anu pas ditambihan kana waja stainless pikeun ningkatkeun daya tahanana kana korosi antargranular. Ieu disababkeun ku kanyataan yén dina tahap awal produksi stainless steel, kusabab téknologi peleburan henteu cukup luhur pikeun ngirangan eusi karbon dina waja, éta ngan ukur tiasa ngahontal éta ku nambihan unsur sanés. Kalayan kamajuan téknologi, dimungkinkeun pikeun ngahasilkeun ragam stainless steel rendah karbon sareng karbon-handap. Ku alatan éta, 304 bahan parantos seueur dianggo. Dina waktos ieu, ciri résistansi tahan panas 321 atanapi 321H atanapi 1Cr18Ni9Ti anu jelas.

304 nyaéta 0Cr18Ni9Ti, 321 dumasarkeun kana 304 plus Ti pikeun ningkatkeun kacenderungan korosi antargranular.

321 stainless steel dimana Ti aya salaku unsur anu stabil, tapi éta ogé spésiés waja kakuatan-kuat, langkung saé tibatan 316L dina suhu luhur. 321 stainless steel dina asam organik tina konsentrasi anu bénten-bénten, hawa anu bénten-bénten, khususna dina medium ngoksidasi résistansi abrasi Alus, dianggo ngadamel pelapis sareng ngirim pipa kanggo wadah asam tahan kaén sareng alat-alat tahan tahan.

321 stainless steel mangrupikeun stainless steel austenit jinis Ni-Cr-Mo, prestasina mirip pisan sareng 304, tapi kusabab ditambihan titanium logam, éta ngagaduhan résistansi langkung saé pikeun korosi wates sisikian sareng kakuatan suhu anu luhur. Kusabab ditambahan titanium logam, éta sacara épéktip ngadalikeun formasi kromium karbida.

321 stainless steel ngagaduhan strés anu hadé dina pagelaran Rupture sareng tahan suhu tinggi (Creep Resistansi) sipat mékanis setrés langkung saé tibatan 304 stainless steel.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali