409 409L tiis digulung lambar stainless steel

Pedaran pondok:

409 stainless steel nambihan kontén Ti dibandingkeun sareng stainless steel biasa, anu langkung saé dina pagelaran las sareng kaolahanana. Hal ieu sering dianggo dina pipa knalpot otomotif, wadah, tukeur panas sareng produk sanés anu henteu meryogikeun perlakuan panas saatos las. 409L ngagaduhan kadar karbon langkung handap tina 409 stainless steel sareng langkung unggul dina tahan korosi sareng katahanan.


Detil Produk

Tanda Produk

Kapasitas Steel Sino ngeunaan 409 409L tiis digulung lambar stainless steel, 409 409L CRC

Kandel: 0.2mm - 8.0mm

Lebar: 100mm - 2000mm

Panjangna: 500mm - 6000mm

Beurat palét: 25MT

Rengse: 2B, 2D

409 Kelas anu sami tina standar nagara anu béda

S40930 1.4512 0Cr11Ti

409 Komponén Kimia:

C≤0.0Si 1.0  Bungbulang 1.0 S ≤0.03 P ≤0.045, Cr 10,511.7 Ni 0,5 Max

Ti: 6xC - 0.75

409 Harta Mékanis:

Kakuatan tarik:> 380 Mpa

Kakuatan ngahasilkeun:> 205 Mpa

Panjangan (%):> 20%

Teu karasa: <HRB88

Sudut Bending: 180 derajat

409L Kelas sami sareng standar nagara anu béda

S40903 00Cr11Ti 022Cr11Ti SUH409L   

409L Komponén Kimia:

C≤0.0Si 1.0  Bungbulang 1.0 S ≤0.03 P ≤0.045, Cr 10,511.7 Ni 0,5 Max

Ti: 6xC - 0.75

409L Mékanis Pasipatan:

Kakuatan tarik:> 380 Mpa

Kakuatan ngahasilkeun:> 205 Mpa

Panjangan (%):> 20%

Teu karasa: <HRB88

Sudut Bending: 180 derajat

Pedaran ngeunaan lambaran stainless steel normal

Baja stainless henteu nyababkeun korosi, ngadu, keyeng atanapi pakean. Baja stainless ogé mangrupikeun salah sahiji bahan anu kuat dina ngawangun bahan logam. Kusabab stainless steel gaduh résistansi korosi anu saé, éta ngamungkinkeun komponén struktural pikeun ngajaga integritas rékayasa sacara permanen. Kromium anu ngandung kromium ogé ngagabungkeun kakuatan mékanis sareng éksténsi, janten gampang bagian mesin pikeun nyumponan kabutuhan arsiték sareng desainer struktural.

Aplikasi ngeunaan  lambar stainless steel

Kaseueuran sarat pikeun panggunaan nyaéta ngajaga tampilan aslina tina gedong pikeun waktos anu lami. Nalika nangtoskeun jinis stainless steel anu badé dianggo, pertimbangan utami nyaéta standar éstétika anu diperyogikeun, sifatna korosif tina suasana lokasi, sareng sistem beberesih anu badé dianggo. Nanging, beuki seueur panerapan ngan ukur milari integritas struktural atanapi kakurangan cai. Salaku conto, hateup sareng tembok sisi gedong industri. Dina panerapan ieu, biaya ngawangun juragan tiasa langkung penting tibatan éstétika, sareng permukaanna henteu bersih pisan. Pamakéan 304 stainless steel dina lingkungan jero ruangan garing tiasa dianggo saé pisan. Nanging, di padesaan sareng kota pikeun ngajaga penampilan di luar ruangan, aranjeunna kedah sering diberesihan. Di daérah industri anu seueur tercemar sareng daérah basisir, permukaan na tiasa najis pisan bahkan berkarat. Nanging, pikeun kéngingkeun épék éstétis dina lingkungan luar, diperyogikeun stainless steel anu ngandung nikel. Maka, 304 stainless steel seueur dianggo dina témbok tirai, témbok sisi, hateup sareng aplikasi arsitéktur sanésna, tapi dina suasana industri atanapi laut anu agrésif, langkung saé 316 stainless steel. Kauntungannana nganggo stainless steel dina aplikasi struktural ayeuna ogé dikenal. Aya sababaraha pedoman desain kalebet 304 sareng 316 stainless steel. Kusabab stainless steel "duplex" 2205 ngagaduhan résistansi anu hadé pikeun korosi atmosfir sareng kakuatan tarik anu luhur sareng kakuatan elastis, waja ieu ogé kalebet dina pedoman Éropa. Nyatana, stainless steel didamel dina bentuk sareng ukuran logam standar lengkep, sareng aya seueur bentuk khusus. Produk anu biasa dianggo tina lambar sareng waja strip, sareng produk khusus dihasilkeun tina pelat sedeng sareng beurat, contona, baja struktural anu digulung panas sareng baja struktural anu diasingkeun. Aya ogé buleud, elips, alun-alun, persegi panjang sareng héksagonal dilas atanapi tabung baja seamless sareng bentuk sanés produk, kalebet propil, batang, kawat sareng cor.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali