410 410s tiis digulung lambar stainless steel

Pedaran pondok:

410 lambar stainless steel ngagaduhan kakuatan tinggi sareng kamampuan mesin anu hadé. Éta bakal karasa saatos perlakuan panas. Umumna digunakeun salaku bahan baku pikeun motong pakakas sareng alat-alat méja. Dibandingkeun sareng 410 pelat stainless steel, 410S ngagaduhan kadar karbon handap sareng ngagaduhan tahan korosi sareng formabilitas anu langkung saé.


Detil Produk

Tanda Produk

Kapasitas Steel Sino ngeunaan 410 410-an tiis digulung stainless steel cadar, 410 410s CRC

Kandel: 0.2mm - 8.0mm

Lebar: 100mm - 2000mm

Panjangna: 500mm - 6000mm

Beurat palét: 25MT

Rengse: 2B, 2D

410S Kelas sami ti standar nagara anu béda

S41008 SUS410S

410S Komponén Kimia:

C≤0.08Si 1.0  Bungbulang 1.0 S ≤0.03 P ≤0.040, Cr 11.513.5 Ni 0,6 Max

Harta Mékanis 410s:

Kakuatan tarik:> 415 Mpa

Kakuatan ngahasilkeun:> 205 Mpa

Panjangan (%):> 22%

Teu karasa: <HRB89

Sudut Bending: 180 derajat

410 Kelas anu sami tina standar nagara anu béda

S41000 SUS410 1.4006 1.4000 06Cr13 S11306 0Cr13

410 Komponén Kimia:

C≤0.08-0.15 Si 1.0  Bungbulang 1.0 S ≤0.03 P ≤0.040, Cr 11.513.5 Ni 0,75 Max

410 Harta Mékanis:

Kakuatan tarik:> 450 Mpa

Kakuatan ngahasilkeun:> 205 Mpa

Panjangan (%):> 20%

Teu karasa: <HRB96

Sudut Bending: 180 derajat

Kaayaan Lembar stainless steel Normal

Sakumaha anu bakal dibahas engké, sababaraha finish permukaan komérsial anu béda parantos dikembangkeun pikeun nyumponan sarat éstétis arsiték. Salaku conto, permukaan tiasa janten réflektif atanapi matte; éta tiasa herang, dipoles atanapi embossed; éta tiasa diwarnaan, diwarnaan, dilapis atanapi dipahat ku pola dina permukaan stainless steel, atanapi tiasa digambar, sareng sajabana Kanggo minuhan sagala rupa kabutuhan desainer pikeun penampilan. Gampang ngajaga kaayaan permukaan. Ngan ukur kadang-kadang ngabilas anu tiasa nyabut lebu. Kusabab résistansi korosi anu saé, kontaminasi permukaan atanapi kontaminasi permukaan anu sami ogé tiasa gampil dipiceun.

Lembar stainless steel Prospek ka hareup

Kusabab stainless steel parantos gaduh seueur pasipatan anu dipikahoyong diperyogikeun pikeun bahan bangunan, éta tiasa disebatkeun unik dina logam, sareng pamekaranana tetep. Dina raraga ngajantenkeun stainless steel langkung saé dina aplikasi tradisional, jinis-jinis anu aya parantos ditingkatkeun, sareng baja tahan karat énggal dikembangkeun pikeun nyumponan sarat ketat tina aplikasi arsitéktur anu maju. Kusabab ningkatna kontinyu dina épisiénsi produksi sareng pamutahiran kontinyu dina kualitas, stainless steel parantos janten salah sahiji bahan anu paling hemat biaya anu dipilih ku arsiték. Baja stainless ngagabungkeun kinerja, penampilan sareng panggunaan ciri, janten stainless steel bakal tetep janten salah sahiji bahan bangunan anu pangsaéna di dunya. Jaringan Pemasaran Baja Tiongkok ngahijikeun platform jasa inpormasi ranté suplai stainless steel sareng stainless steel, ngalangkungan inpormasi industri stainless steel, pengamatan industri, manajemén perusahaan, desain stainless steel, forum stainless steel, bahan alat, inpormasi paméran, stainless steel pangetahuan, rekrutmen bakat sareng kolom sanésna, Nyayogikeun inpormasi sareng jasa konsultasi pikeun industri stainless steel Cina pikeun perusahaan anggota sareng pangguna di seluruh dunya ngalangkungan inpormasi, basis data, basis data, analisa sareng ramalan, platform komunikasi, jst; nyayogikeun inpormasi perdagangan pikeun industri stainless steel sareng industri anu aya hubunganana, milari kasempetan bisnis; nyebarkeun Budaya stainless steel sareng seni hirup di bumi, nyayogikeun kanyaho ngeunaan konsumsi stainless steel.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali