410 410s panas digulung coil stainless steel

Pedaran pondok:

410 coil stainless steel gulung panas ngagaduhan résistansi korosi anu saé sareng mesin. Éta bakal karasa saatos perlakuan panas. Umumna dipaké pikeun ngadamel alat agul sareng klep. 410 stainless steel ngagaduhan résistansi korosi anu saé sareng kinerja mesin. Éta mangrupikeun tujuan umum waja sareng motong alat baja. 410S nyaéta kelas baja anu ningkatkeun résistansi korosi sareng formabilitas 410 waja.


Detil Produk

Tanda Produk

Kapasitas Steel Sino ngeunaan 410 410an Panas ngagulung coil stainless steel , 410 410-an HRC

Kandel: 1.2mm - 10mm

Lebar: 600mm - 2000mm, produk anu sempit tiasa diparios dina produk strip

Max beurat coil: 40MT

ID Koil: 508mm, 610mm

Rengse: NO.1, 1D, 2D, # 1, panas digulung réngsé, hideung, Anneal sareng acar, bérés ngagiling

410 Kelas anu sami tina standar nagara anu béda

S41000 SUS410 1.4006 1.4000 06Cr13 S11306 0Cr13

410 Komponén Kimia:

C≤0.08-0.15 Si 1.0  Bungbulang 1.0 S ≤0.03 P ≤0.040, Cr 11.513.5 Ni 0,75 Max

410 Harta Mékanis:

Kakuatan tarik:> 450 Mpa

Kakuatan ngahasilkeun:> 205 Mpa

Panjangan (%):> 20%

Teu karasa: <HRB96

Sudut Bending: 180 derajat

410S Kelas sami ti standar nagara anu béda

S41008 SUS410S

410S Komponén Kimia:

C≤0.08Si 1.0  Bungbulang 1.0 S ≤0.03 P ≤0.040, Cr 11.513.5 Ni 0,6 Max

Harta Mékanis 410s:

Kakuatan tarik:> 415 Mpa

Kakuatan ngahasilkeun:> 205 Mpa

Panjangan (%):> 22%

Teu karasa: <HRB89

Sudut Bending: 180 derajat

Pedaran saderhana ngeunaan Waja stainless Ferritic

Biasana ferritic stainless steel kalebet 409410410S, 420, 430, 430Ti439441, 434436444 , 446445/447

Kategori 1 (409 409L atanapi 410 410s). Jinis waja ieu ngagaduhan eusi kromium panghandapna dina sadaya waja tahan karat sahingga paling murah sareng paling cocog pikeun dianggo di lingkungan anu teu aya korosi atanapi korosi sakedik sareng dimana aya karat anu dilokalisasi sakedik. Tipe stainless steel 409 asalna dirancang pikeun muffler sistem knalpot otomotif (korosi éksternal). Tipe stainless steel 410 ilahar dipaké dina peti, beus, sareng limousines jarak jauh salaku pigura luar monitor LCD.

Kategori 2 (Tipe 430). Mangrupikeun salah sahiji waja stainless ferritic anu paling sering dianggo sareng ngandung tingkat kromium anu luhur. Éta ngagaduhan résistansi korosi anu saé sareng kaseueuran pasipatanana mirip sareng 304. Dina sababaraha aplikasi, éta tiasa ngagentos 304 stainless steel, sareng umumna dianggo di jero rohangan kalayan résistansi korosi anu cekap. Kagunaan anu umum kalebet kendang mesin cuci, panél interior, sareng sajabana anu khas 430 sering dianggo salaku gaganti 304 kanggo fasilitas dapur, mesin cuci piring, pot, sareng pot.

Kategori 3 (kalebet 430Ti, 439, 441, sareng sajabana). Dibandingkeun sareng kategori kadua, jenis mérek ieu tiasa diadu sareng diformabilitas anu saé. Dina kaseueuran kasus, prestasina langkung saé tibatan 304. Kagunaan anu biasana kalebet tilelep, tabung bursa panas (industri gula, énergi, jst.), Sistem knalpot otomotif (langkung panjang tibatan 409), sareng las dina mesin cuci. Kelas 3 bahkan tiasa ngagentos 304 kanggo aplikasi kinerja anu langkung luhur.

Kategori 4 (kalebet jinis 434, 436, 444, sareng sajabana). Peunteun ieu ningkatkeun résistansi korosi ku nambihan molibdenum. Aplikasi anu biasa kalebet bak cai panas, pamanas cai panonpoe, sistem knalpot otomotif, ketel pemanasan listrik sareng komponenana oven microwave, strip motong otomotif, sareng panel luar. Katahanan korosi tina 444 waja tiasa dibandingkeun sareng 316.

Kategori 5 (kalebet 446, 445/447, jst). Peunteun ieu ningkatkeun résistansi korosi sareng résistansi oksidasi ku nambihan langkung kromium sareng ngandung molibdenum. Kelas ieu ngagaduhan résistansi korosi sareng résistansi oksidasi langkung saé tibatan 316. Kagunaan umum nyaéta basisir sareng lingkungan tahan korosi anu sanés. Résistansi korosi JIS 447 tiasa dibandingkeun sareng titanium logam.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali