430 tiis digulung coil stainless steel

Pedaran pondok:

430 stainless steel mangrupikeun baja tujuan umum kalayan tahan korosi anu saé. Konduktivitas termal na langkung saé tibatan austenite. Koefisien ékspansi termal na langkung alit tibatan austenit. Éta tahan ka kacapean termal sareng ditambah ku titanium unsur anu stabil. Sipat mékanis tina las anu saé. 430 waja stainless pikeun hiasan wangunan, bagian pembakar bahan bakar, alat-alat rumah tangga, komponén alat-alat. 430F ditambihkeun kana kinerja 430 baja gampang motong tina waja, utamina pikeun lathes otomatis, bolts sareng kacang. 430LX Nambihan Ti atanapi Nb ka 430 waja pikeun ngirangan eusi C sareng ningkatkeun kasanggemanana sareng katahanan. Ieu biasana dianggo dina bak cai panas, sistem suplai cai panas, barang saniter, alat-alat awét rumah tangga, roda roda sapédah sareng sajabana.


Detil Produk

Tanda Produk

Kapasitas Steel Sino ngeunaan 430 coil stainless steel digulung tiis, 430 CRC

Kandel:  0.2mm - 8.0mm

Lebar:  600mm - 2000mm, produk anu sempit tiasa diparios dina produk strip

Max beurat coil:  25MT

ID Koil:  508mm, 610mm

Rengse:  2B, 2D

430 Kelas sami tina standar nagara anu béda

1.4016 1Cr17 SUS430

430 Komponén kimia ASTM A240:

C: ≤0.12, Si: 1.0 Mn: 1.0, Cr: 16.018.0, Ni: <0,75, S≤0.03, P: ≤0.04 N≤0.1

430 sipat mékanis ASTM A240:

Kakuatan tarik:> 450 Mpa

Kakuatan ngahasilkeun:> 205 Mpa

Panjangan (%):> 22%

Teu karasa: <HRB89

Pangirangan Daérah ψ (%): 50

Kapadetan: 7.7g / cm3

Titik lebur: 1427 ° C

430 fitur stainless steel

Numutkeun kana komponén kromium, 430 stainless steel ogé disebat salaku 18/0 atanapi 18-0 waja. Dibandingkeun sareng 18/8 sareng 18/10, kromium rada kirang sareng karasa diréduksi sasuai, sareng harga ogé murah jauh tibatan 304 stainless steel biasa sareng janten populer di sababaraha lapangan

Aplikasi ngeunaan 430 Tiis Rolled Stainless Steel Coils

Bandingkeun sareng coil panas anu digulung, tiis anu digulung langkung ipis, janten 430 coil anu digulung tiis sok dianggo dina hiasan Gedong, bagian pembakar bahan bakar, alat-alat rumah tangga, komponén alat-alat.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali