430 panas digulung coil stainless steel

Pedaran pondok:

430 mangrupikeun stainless steel ferritic, 430 16Cr mangrupikeun jenis waja ferritic, tingkat ékspansi termal, formabilitas anu hadé sareng résistansi oksidasi. Alat-alat tahan panas, pembakar, alat-alat rumah tangga, alat tulis tipe 2, tilelep dapur, bahan motong bagian luar, baut, kacang, batang CD, layar. Kusabab kandungan kromium na, éta ogé disebat 18/0 atanapi 18-0. Dibandingkeun sareng 18/8 sareng 18/10, eusi kromium rada handap sareng karasa na diréduksi saluyu.


Detil Produk

Tanda Produk

Kapasitas Steel Sino ngeunaan 430 Panas ngagulung coil stainless steel , 430 HRC

Kandel: 1.2mm - 10mm

Lebar: 600mm - 2000mm, produk anu sempit tiasa diparios dina produk strip

Max beurat coil: 40MT

ID Koil: 508mm, 610mm

Rengse: NO.1, 1D, 2D, # 1, panas digulung réngsé, hideung, Anneal sareng acar, bérés ngagiling

430 Kelas sami tina standar nagara anu béda

1.4016 1Cr17 SUS430

430 Komponén kimia ASTM A240:

C: ≤0.12, Si: 1.0  Bungbulang: 1.0, Cr: 16.018.0, Ni: <0.75, S: ≤0.03, P: ≤0.04 N≤0.1

430 sipat mékanis ASTM A240:

Kakuatan tarik:> 450 Mpa

Kakuatan ngahasilkeun:> 205 Mpa

Panjangan (%):> 22%

Teu karasa: <HRB89

Pangirangan Daérah ψ (%): 50

Kapadetan: 7.7g / cm3

Titik lebur: 1427 ° C

Aplikasi ngeunaan 430 stainless steel

1, 430 stainless steel utamina dianggo pikeun hiasan hiasan, komponén kompor bahan bakar, alat-alat rumah tangga, komponén peralatan rumah tangga.

2. Tambahkeun waja 430F kalayan kinerja motong bébas 430 waja, utamina dianggo pikeun bubut otomatis, baud sareng kacang.

3. Upami urang nambihan Ti atanapi Nb ka 430 stainless steel, ngirangan C, tiasa kéngingkeun kelas 430LX, pamrosésan sareng kinerja las tiasa ditingkatkeun, Utamana dianggo pikeun bak cai panas, sistem pasokan cai panas, alat saniter, rumah tangga awét alat-alat, roda roda, jsb.

Babandingan saderhana ngeunaan 304 sareng 430

304 mangrupikeun stainless steel austenit anu ngandung nikel, sareng performa na sacara umum dianggo. Kusabab eusi nikel, harga na henteu murah. 430 mangrupikeun stainless steel-kromium ferritic stainless steel sareng bebas nikel. Mimiti dimekarkeun sareng diwanohkeun ku pabrik baja JFE Jepang. Kusabab henteu ngandung nikel, hargana henteu kapangaruhan ku turun naek harga nikel internasional. Hargana murah, tapi kusabab kandungan kromium na tinggi, tahan ka korosi. Kinerja anu saé, kaamanan pangan henteu langkung lemah tibatan 304. Kusabab béaya rendah sareng performa caket-304, ayeuna dina posisi 304 alternatip dina seueur aplikasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali