Ngeunaan Steel Sino

about-us2

Profil Perusahaan

Sino Stainless Steel Corporation Limited dimodalan ku Huaxia internasional Steel Corporation gawat. Sino Stainless Steel mangrupikeun produsen profesional sareng éksportir anu paduli kana pamekaran sareng produksi stainless steel, almuminum, baja karbon, GI, PPGI, sareng pipa, palang, pengikat, sareng bagian logam anu sanés. Kantor pusat kami aya di Shanghai kalayan aksés transportasi anu merenah. Kantor cabang Hebei didirikan di kota Tangshan. Sadaya produk kami saluyu sareng standar kualitas internasional sareng diapresiasi pisan dina rupa-rupa pasar anu béda-béda di dunya.

Ngawengku legana 4,000 méter pasagi, urang ayeuna gaduh langkung ti 15 karyawan tim anu khusus tanggel waler pikeun bisnis ékspor, inohong penjualan taunan anu langkung ti USD 80Millon di 2018, total langkung ti 40,000 métrik ton produk logam diékspor, sareng ayeuna ngekspor 100% tina produksi urang saalam dunya.

Fasilitas kami well-dilengkepan jeung kontrol kualitas alus teuing sapanjang sadaya tahapan produksi ngamungkinkeun urang pikeun ngajamin total kapuasan konsumén. Di sagigireun éta, kami sareng pabrik mitra kami parantos kéngingkeun sertipikat ISO9001, TS16949.

Salaku hasil tina produk kualitas luhur kami sareng layanan palanggan anu luar biasa, kami parantos ngagaduhan jaringan penjualan global dugi ka pasar utama kami Amérika Kalér, Amérika Tengah sareng Amérika Kidul, Éropa, Wétan Tengah, Asia.

Upami anjeun resep kana salah sahiji produk kami atanapi hoyong ngabahas tarekat khusus, punten kersa ngahubungi kami. Kami ngarepkeun ngawangun hubungan bisnis anu suksés sareng palanggan énggal di panjuru dunya dina waktos anu payun.

Nuhun parantos nonton