Visi & Nilai

vision1

Visi
Janten perusahaan logam internasional terkemuka ku nyiptakeun nilai anu pangsaéna pikeun nasabah anu nganggo saluran propésional, IT, manajemén sareng layanan palanggan anu luar biasa.

Professional

Profesional
Tim kami didaptarkeun pikeun produk, jasa sareng inpormasi pasar anu saé.

Reliable

Dipercaya
Kami ngagaduhan hubungan anu dipercaya sareng kaseueuran pabrik, pabrik pengolahan di Asia, sareng seueur terang pasarna.

Efficient

Cekap
Kami komitmen pikeun nganteurkeun solusi total produk logam, pamrosésan, logistik sareng jasa téknis. Janten akrab sareng terampil dina sadaya aliran.