Coil stainless steel BA

Pedaran pondok:

Permukaan BA mangrupikeun bérés khusus, sapertos bérés eunteung tapi henteu cukup caang pikeun eunteung. Annealing anu cerah ogé disebat salaku anil anu cemerlang, nyaéta pikeun anil produk dina rohangan anu dikurung lalaunan tiis sahenteuna 500 derajat, teras jantenkeun produk-produk pendinginan alami masih dina rohangan anu tertutup, saatos éta kéngingkeun kacaangan sareng permukaan anu saé, sareng tanpa nyababkeun kaayaan dékarburisasi.


Detil Produk

Tanda Produk

Kapasitas stainless steel sino ngeunaan coil stainless steel BA, coil stainless steel Bright Annealing

Rengse: BA, Annealing Caang

Pilem: pvc, pe, pi, laser pvc, 20um-120um, kertas interleaved

Kandel: 0.3mm - 3.0mm

Lebar: 600mm - 1500mm, produk anu sempit tiasa diparios dina produk strip

Max beurat coil: 10MT

Koil ID: 400mm, 508mm, 610mm

Kelas: 304 316L 201 202 430 410s 409 409L jsb

Tujuan sareng kaunggulan tina pengolahan coil stainless steel BA

1.Pikeun ngaleungitkeun kerja keras, pikeun kéngingkeun struktur metallographic anu nyugemakeun. Nalika panggunaan syarat kinerja anu béda-béda, struktur mikro tina lampiran anu anil saatos pamundutna béda, prosés pangobatan panas anu bénten ogé bénten.

2.Aksés ka non-oksida caang, résistansi korosi alus tina beungeut cai. Kusabab anil anu caang manaskeun permukaan produk dina atmosfir pelindung tina campuran hidrogén sareng nitrogén, permukaan anu henteu teroksidasi sareng hérang diala ku ketat ngendalikeun suasana dina tungku, khususna, kasucian, oksigén résidu sareng titik embun. Dibandingkeun sareng permukaan anu diala ku anil sareng acar biasa, permukaan serat-kromium tina strip dikirangan kusabab henteuna prosés oksidasi, sareng résistansi korosi langkung saé tibatan pelat 2B saatos digosok.

3.Pangolahan anu caang Pertahankan finish permukaan anu ngagoler, teu tiasa diolah deui pikeun kéngingkeun permukaan anu ngagurilap. Kusabab anilna anu caang, coil atanapi permukaan lambar nahan luster logam aslina sareng parantos diala ku permukaan ngagurilap caket permukaan kaca spion, éta tiasa dianggo langsung tanpa mesin anu sanés, pikeun kabutuhan umum.

4.Tiasa ngadamel strip permukaan pola rolling khusus atanapi coil. Salaku prosés anil, teu aya parobahan dina permukaan waja, permukaan tiasa diteundeun dina pola, anjeun tiasa sacara gampil mendesain strip atanapi coil anu digulung khusus.

5.teu aya polusi anu disababkeun ku metode pickling biasa. Saatos anéksasi strip henteu peryogi asinan atanapi pangobatan anu sami, henteu nganggo rupa-rupa zat kimia sapertos asam, teu aya masalah polusi anu disababkeun ku acar.

6.Pikeun ngahontal kendali tina lempeng coil stainless steel. Kusabab desain tungku anil anu caang ngamungkinkeun panyusutan sub-bagian sapanjang lébar atanapi coil, kontrol dina lambar tiasa diawujudkeun ku nyaluyukeun tingkat pendinginan dina arah lébar tina strip ku alihan aliran hawa


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali