Cadar stainless steel BA

Pedaran pondok:

Anil anu caang mangrupikeun téknologi pamrosésan permukaan, utamina saatos anil dina rohangan anu dikurung, suhu lalaunan diturunkeun dina rohangan anu dikurung sahenteuna 500 derajat teras disejukkeun sacara alami, bakal aya kacaangan supados henteu ngabalukarkeun dekarburisasi.


Detil Produk

Tanda Produk

Kapasitas stainless steel sino ngeunaan lambar stainless steel BA, cadar stainless steel caang Annealing

Rengse: BA, Annealing Caang

Pilem: pvc, pe, pi, laser pvc, 20um-120um, kertas interleaved

Kandel: 0.3mm - 3.0mm

Lebar: 100mm - 1500mm, produk anu sempit tiasa diparios dina produk strip

Panjangna: 500mm - 6000mm

Beurat palét: 10MT

Kelas: 304 316L 201 202 430 410s 409 409L jsb

Stainless steel Caang sareng anil (BA)

Sareng alloy tambaga gampang dioksidasi nalika perlakuan panas. Dina raraga nyegah oksidasi sareng ningkatkeun kualitas permukaan bahan damel, éta kedah dicaplok dina atmosfir pelindung atanapi vakum, anu disebat anil anu caang. Suasana pelindung anu biasa dianggo dina perlakuan panas tambaga sareng alloy tambaga nyaéta uap cai, dékomposisi amonia, pembakaran teu lengkep sareng déhidrasi amonia, nitrogén, hidrogén garing sareng gas sabagian diduruk (atanapi gas-gas anu tiasa diduruk). Tiasa dipilih numutkeun jinis, komposisi sareng sarat tina alloy.

Tambaga murni sareng tambaga bodas henteu dioksidasi dina atmosfir anu lemah, sareng paling dijaga ku amonia pembakaran anu ngandung 2% H2 atanapi gas anu ngandung 2% dugi ka 5% H2 sareng CO durukan lengkep. Tambaga murni ogé tiasa dijagaan ku uap. Dina raraga nyegah hidrogenosis, nalika tambaga anu ngandung oksigén dicaplokkeun, eusi hidrogén dina atmosfir pelindung henteu kedah ngaleuwihan 3%, atanapi perlakuan panas dina atmosfir mikro-oksidasi sakumaha anu ditétélakeun di luhur. Tambaga murni ogé seueur dianggo pikeun anéksasi vakum. Perunggu anu ngandung aluminium, kromium, niobium sareng silikon tiasa ngahontal anil anu caang ukur dina suasana anu ngirangan pisan. Perlakuan panas (annealing atanapi quenching) tina gangsa beryllium biasana diuraikan ku dékomposisi amonia, tapi bagian amonia anu henteu kaétang henteu kedah ngaleuwihan 20%, upami henteu tiasa aya masalah gelembung.

Kuningan kalayan eusi séng anu handap tiasa dicaplok ku hidep, tapi anil tina kuningan anu caang kalayan eusi anu langkung ageung ti 15% teu acan direngsekeun. Ieu kusabab tekanan dékomposisi séng oksida rendah, sareng ZnO tiasa kabentuk dina atmosfir anu ngandung gas oksidasi sakedik, sareng nalika dipanaskeun janten 450 ° C atanapi langkung luhur, séng mimiti volatilisasi sareng dezincifikasi kuningan. Pikeun ngungkulan karugian ieu, éta tiasa dicaplok dina kaayaan tekanan anu langkung luhur. Suasana pelindung anu dianggo pikeun kuningan nyaéta gas anu teu lengkep dibakar, amonia, uap cai, sareng anu sapertosna. Suasana pelindung kedahna bébas tina walirang. Bahan damelna kedah dibersihkeun kalayan ati-ati sateuacan perlakuan panas, sareng teu kedah aya minyak atanapi kokotor sanés dina permukaan.

Béda 2B sareng BA

Pelat BA (Bright Annealing), bédana tina pelat 2B nyaéta prosés anilna béda, 2B ngadopsi prosés kombinasi anilasi sareng acar, sareng BA dianéksasi handapeun lingkungan bébas oksigén anu dilindungan hidrogén. Prosés rolling sareng prosés finish tina dua permukaan ogé bénten.

Papan BA henteu dianggo pikeun gambar kawat. Upami badé ditarik, éta langkung seueur sareng runtah.

Papan 2B dasarna nyaéta permukaan Matt, sareng obyékna henteu tiasa ditingali. Papan BA sakitar mirip eunteung sareng jelas tiasa nyorot obyék (rada témpél).

Duanana 2B sareng BA tiasa digosok kana panel eunteung 8K, tapi 2B peryogi langkung léngkah polesan, sareng BA tiasa ngahontal épék 8K kalayan ngan ukur lémparan. Gumantung kana produk akhir, aya béda-béda naha BA digosok atanapi henteu. Sababaraha produk BA henteu meryogikeun poles sareng dianggo langsung.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali