Lambaran stainless steel digulung tiis

  • 410 410s cold rolled stainless steel sheets (0.2mm-8mm)

    410 410s tiis digulung lambar stainless steel (0.2mm-8mm)

    Kandel: 0.2mm - 8.0mm

    Lebar: 100mm - 2000mm

    Panjangna: 500mm - 6000mm

    Beurat palét: 25MT

    Rengse: 2B, 2D

  • 430 cold rolled stainless steel sheets

    430 cadar stainless steel digulung tiis

    430 stainless steel mangrupikeun baja tujuan umum kalayan tahan korosi anu saé. Konduktivitas termal na langkung saé tibatan austenite. Koefisien ékspansi termal na langkung alit tibatan austenit. Éta tahan ka kacapean termal sareng ditambah ku titanium unsur anu stabil. Sipat mékanis tina las anu saé. 430 waja stainless pikeun hiasan wangunan, bagian pembakar bahan bakar, alat-alat rumah tangga, komponén alat-alat. 430F ditambihkeun kana kinerja 430 baja gampang motong tina waja, utamina pikeun lathes otomatis, bolts sareng kacang. 430LX Nambihan Ti atanapi Nb ka 430 waja pikeun ngirangan eusi C sareng ningkatkeun kasanggemanana sareng katahanan. Ieu biasana dianggo dina bak cai panas, sistem suplai cai panas, barang saniter, alat-alat awét rumah tangga, roda roda sapédah sareng sajabana.

  • 410 410s cold rolled stainless steel sheets

    410 410s tiis digulung lambar stainless steel

    410 lambar stainless steel ngagaduhan kakuatan tinggi sareng kamampuan mesin anu hadé. Éta bakal karasa saatos perlakuan panas. Umumna digunakeun salaku bahan baku pikeun motong pakakas sareng alat-alat méja. Dibandingkeun sareng 410 pelat stainless steel, 410S ngagaduhan kadar karbon handap sareng ngagaduhan tahan korosi sareng formabilitas anu langkung saé.

  • 409 409L cold rolled stainless steel sheets

    409 409L tiis digulung lambar stainless steel

    409 stainless steel nambihan kontén Ti dibandingkeun sareng stainless steel biasa, anu langkung saé dina pagelaran las sareng kaolahanana. Hal ieu sering dianggo dina pipa knalpot otomotif, wadah, tukeur panas sareng produk sanés anu henteu meryogikeun perlakuan panas saatos las. 409L ngagaduhan kadar karbon langkung handap tina 409 stainless steel sareng langkung unggul dina tahan korosi sareng katahanan.

  • 316L316 Cold Rolled Stainless Steel sheets(0.2mm-8mm)

    316L316 Tiis Gulung Lembaran Stainless Steel (0.2mm-8mm)

    316L mangrupikeun jenis stainless steel anu ngandung molibdenum. Kusabab eusi molibdenum dina waja, total kinerja baja ieu langkung saé tibatan 310 sareng 304 waja stainless. Dina kaayaan suhu anu luhur, nalika konsentrasi asam sulfat langkung handap tina 15% atanapi langkung luhur tibatan 85%, 316L stainless steel ngagaduhan rupa-rupa. ngagunakeun. 316L stainless steel ogé ngagaduhan résistansi anu hadé kana serangan klorida sahingga biasa dianggo di lingkungan laut. 316L stainless steel ngagaduhan eusi karbon maksimal 0,03 sareng tiasa dianggo dina aplikasi anu teu tiasa dianilasi sareng tahan korosi maksimum diperyogikeun.