strip baja stainless digulung tiis

Pedaran pondok:

Biasana urang nyauran strip nalika lebar stainless steel roll langkung handap 600mm, nelepon coil nalika roll roll langkung luhur 600mm, tapi kadang-kadang jalma henteu paduli anu langkung béda. Jalur ieu diolah deui tina coil sareng siap ngadamel bagian anu langkung alit ku cara motong, stamping, bending, welding, drilling sareng sajabana sadaya jinis pamrosésan mékanis.


Detil Produk

Tanda Produk

Kapasitas Steel Sino ngeunaan tiis digulung beusi sténless strip

Kandel: 0.2mm - 8.0mm

Lebar: 8mm - 600mm, produk anu langkung lega pls parios dina produk coil

Rengse: 2B, 2D

Coil diameter / ID: 200mm, 400mm, 508mm, 610mm

Standar:

GB / T 24511, GB / T 4237, GB / T 20878, GB / T 3280

EN 10088-2,10088-4

ASTM A240 / A240M, A480 / A480M

JIS G4304, G4305, G4312

Kelas stainless steel umum:

304 304L 304H 304DQ 316 316L 201 202

301 310s 430 410s 409 409L 444 441 2205 2507


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali