cadar stainless steel warna

Pedaran pondok:

Lambar warna stainless steel warna anyar didamel ku pangobatan kimia dina permukaan stainless steel. Produk utama nyaéta warna lambaran papan lambar stainless steel sareng lambar hiasan stainless steel. Stainless steel warna ngalaksanakeun pamrosésan téhnis sareng artistik dina lambar stainless steel, ngajantenkeun janten hiasan stainless steel lambar kalayan rupa-rupa warna dina beungeut cai.


Detil Produk

Tanda Produk

Kapasitas Sino Stainless Steel ngeunaan Lembar stainless steel Berwarna

Kelas: 304, 201.430,

Kandel: 0.3mm - 4.0mm

Lebar: 1000/1219 / 1500mm atanapi ngaropea

Panjangna: 6000mm / coil

Pilem: PE ganda / laser pe

Warna: 

cadar stainless steel emas mawar,

cadar stainless steel emas,

kopi emas lambar stainless steel,

cadar stainless steel sliver,

anggur cadar stainless steel beureum,

lembaran stainless steel parunggu,

lambar stainless steel stainless steel,

cadar stainless steel ungu,

cadar stainless steel hideung,

cadar stainless steel biru,

Samparan stainless steel sampanye,

titanium dilapis stainless steel,

Ti Berwarna stainless steel

Pedaran saderhana ngeunaan Lembar stainless steel Berwarna

Kaunggulan tina lambar stainless steel warna

Warnana sayogi kanggo emas enteng, koneng, koneng emas, biru safir, bedil haram, warna, coklat, warna ngora, emas zirconium, perunggu, pink, sampanye sareng rupa-rupa lambar stainless steel hiasan dina warna sanés. Lambaran hiasan stainless steel warna ngagaduhan kaunggulan tahan korosi anu kuat, sipat mékanis anu luhur; permukaan warna anu berkepanjangan sareng henteu luntur, warna na robih sareng sudut nada cahaya, sareng sajabana ogé, lapisan permukaan warna tina lembaran hiasan stainless steel warna nyaéta tahan suhu 200 "'sareng uyah sareng tahan korosi semprot langkung saé dibandingkeun stainless steel biasa, résistansi maké anu saé sareng kinerja goresan sami sareng kinerja lapisan foil anu dilapis ku emas.

Bubuka ngolah warna pikeun lambar stainless steel

Prosés pembuatan lambaran stainless steel warna sanés ngan saukur dilapis lapisan agén warna dina permukaan stainless steel, anu tiasa ngahasilkeun warna anu euyeub sareng hirup, tapi kahontal ku prosés anu rumit pisan. Ayeuna, cara anu digunakeun nyaéta pewarna oksidasi mandi asam, ngahasilkeun lapisan transparan pilem kromium oksida ipis dina permukaan stainless steel, anu bakal ngahasilkeun warna anu béda kusabab ketebalan pilem anu béda nalika cahaya hérang di luhur. Ngolah warna pikeun stainless steel kalebet shading sareng perlakuan dura mater dua léngkah. Ngiuhan dilakukeun dina alur larutan asam sulfat krom panas nalika stainless steel direndem; éta bakal ngahasilkeun lapisan pilem oksida dina permukaan anu diaméterna ngan ukur saukuran persen tina buuk. Ku jalanna waktos sareng ketebalanna ningkat, warna permukaan stainless steel bakal teras-terasan robih. Nalika ketebalan pilem oksida dibasajankeun 0,2 mikron dugi ka 0,45 m, warna permukaan stainless steel bakal nunjukkeun biru, emas, beureum sareng héjo. Ku cara ngendalikeun waktos soak, anjeun tiasa kéngingkeun coil warna stainless steel anu dipikahoyong. Saatos ngolah subdural, katoda, kromium oksida, sareng sanyawa stabil anu sanés tiasa dihasilkeun. Éta henteu ngan ukur ngeusian pori-pori alit dina pilem oksida tapi ogé ningkatkeun résistansi maké, résistansi korosi sareng résistansi panas pilem oksida, ngajantenkeun performa bahan sacara umum ningkat pisan.

Warna lambaran stainless steel umum dilarapkeun dina seueur bidang.

Résistansi korosi sareng tahan maké kanggo permukaan produk lambar stainless steel warna langkung kuat tibatan stainless steel biasa, anu tiasa tahan langkung ti sapuluh taun korosi semprot uyah sareng robih warna langkung ti 30 taun dina iradiasi UV. Awak utama ngahijikeun sareng lapisan warnaan, ngajaga struktur dasar sareng kinerja stainless steel aslina, anu tiasa ngolah cetakan konvensional sareng peregangan ngabentuk. Permukaan warna diwarnaan ku warna caang, lemes, kuat, bérés elegan, sareng kaunggulan anu sanés. Warna lambaran stainless steel seueur diterapkeun dina sababaraha bidang, anu tiasa dianggo dina lift, pakakas paranti bumi sareng bumi, alat-alat dapur, lomari, hiasan arsitéktur, tanda pariwara sareng kabutuhan sadidinten, sareng sajabana. Nilai produkna ningkat pisan, anu ngagaduhan kaunggulan kompetitif pasar anu signifikan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali