Taros Kami

Sino Stainless Steel Corporation Terbatas

Huaxia internasional Steel Corporation dileungitkeun

Alamat

RM208, NO.1388 Jalan Jiangyue, ShangHai Cina

Telepon

+ 86-13816639199

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami