Lambaran stainless steel hiasan

  • Stainless steel perforated sheets(0.3mm-8mm)

    Lambar perforated stainless steel (0.3mm-8mm)

    Kelas:   304 304L 304DQ 316 316L 201 202

    301 310s 430 410s 409 409L 444 441 2205 2507

    Kandel:  0.3mm - 8.0mm

    Lebar: 100mm - 2000mm

    Panjangna: 500mm - 6000mm

    Beurat palét: 25MT

    Rengse: 2B, 2D

  • colored stainless steel sheets

    cadar stainless steel warna

    Lambar warna stainless steel warna anyar didamel ku pangobatan kimia dina permukaan stainless steel. Produk utama nyaéta warna lambaran papan lambar stainless steel sareng lambar hiasan stainless steel. Stainless steel warna ngalaksanakeun pamrosésan téhnis sareng artistik dina lambar stainless steel, ngajantenkeun janten hiasan stainless steel lambar kalayan rupa-rupa warna dina beungeut cai.

  • polished stainless steel sheets

    cadar stainless steel digosok

    Lembar Baja tahan karat dihasilkeun dina sajumlah ageung peunteun kualitas anu gumantung kana panggunaan produk. Saham ageung sayogi pikeun peunteun anu béda tina waja. 1.4031 / 1.4037 (304 / 304L) nyaéta kelas baja anu paling sering dianggo sareng paling sering dianggo pikeun lambar stainless steel anu digosok. Lembar Baja tahan karat ogé dilakukeun dina sababaraha rupa-rupa finish kusabab seueur pilihan aplikasi na. Sababaraha bérés umum anu populér di pasar nyaéta 2B, # 3 semak stainless steel lambar, # 4 dilapis stainless steel sareng # 8 Eunteung Rengse. Rengse anu paling sering dianggo pikeun lambar stainless steel anu digosok nyaéta # 4.

  • etched stainless steel sheets

    cadar stainless steel terukir

    Pelat etsa stainless steel aya dina permukaan stainless steel ngalangkungan metoda kimia, korosi tina sababaraha pola. Kalayan pelat eunteung 8K, piring wiredrawing, piring sandblasting salaku pelat handap, saatos perlakuan erek, permukaan objék kanggo langkung jauh pamrosésan, pelat etsa stainless steel tiasa ngalaksanakeun lokal sareng sisikian, gambar, emas insét, emas titanium lokal sareng pengolahan kompléks anu sanés, pelat etsa stainless steel pikeun ngahontal pola pola sareng pangaruh anu poék sareng warni.

  • embossed stainless steel sheets

    cadar stainless steel embossed

    Embossing dasarna hartosna nyiptakeun sababaraha jinis desain, kesan atanapi pola dina permukaan anu sanés sapertos kertas, kaén, logam atanapi bahkan kulit. Lambaran stainless steel timbul biasana tina logam perforated sareng dianggo dina seueur bidang khususna di daérah patalimarga anu luhur. Prosés produksi lambaran ieu ngalibatkeun pola anu béda-béda kana lambaranana. Sababaraha pola anu paling populér anu anjeun tiasa milari nyaéta cedar gergajian kasar, sisikian kai, sisikian kulit, gandum cuaca, sareng stucco.