cadar stainless steel embossed

Pedaran pondok:

Embossing dasarna hartosna nyiptakeun sababaraha jinis desain, kesan atanapi pola dina permukaan anu sanés sapertos kertas, kaén, logam atanapi bahkan kulit. Lambaran stainless steel timbul biasana tina logam perforated sareng dianggo dina seueur bidang khususna di daérah patalimarga anu luhur. Prosés produksi lambaran ieu ngalibatkeun pola anu béda-béda kana lambaranana. Sababaraha pola anu paling populér anu anjeun tiasa milari nyaéta cedar gergajian kasar, sisikian kai, sisikian kulit, gandum cuaca, sareng stucco. 


Detil Produk

Tanda Produk

Kapasitas Sino Stainless Steel ngeunaan E.mbossed St stainless Steel Sheets

Kelas: 304, 201.430,

Kandel: 0.3mm - 4.0mm

Lebar: 1000/1219 / 1500mm / ngaropea

Panjangna: 6000mm / coil

Pilem: PE ganda / laser pe

Pola: 

Kulit 2B Mill Rengse stainless steel,

Kulit Rose Emas stainless steel,

Kulit BA stainless steel,

Kayu Kuningan stainless steel,

Linen BA stainless steel,

Linen Antique stainless steel,

Linen Kuningan stainless steel,

ICY Awi stainless steel,

Kotak stainless steel timbul,

6WL stainless steel,

5WL stainless steel

Lambaran stainless steel timbul ngalaman prosés anu ketat pisan pikeun naekeun kualitas sareng daya tahanana. Prinsip pembuatan nyaéta nyiptakeun desain anu tiasa lami dina lingkungan anu bahaya sareng ekstrim. Sistem embossing ngamungkinkeun ngagugulung seueur karakter angka dicetak, téks atanapi bahkan simbol dina kabel, pipa sareng alat-alat sanés. Konci tina prosés produksi nyaéta nyiptakeun gesekan, ngawangun dispersi anu efektif tina pelumas, ningkatkeun kaku logam sareng kaku, naékna permukaan permukaan logam pikeun mindahkeun panas atanapi aplikasi akustik, sareng naekeun daya tarik.

Bahan lambar logam timbul: Lambaran stainless embossed dihasilkeun kalayan logam kualitas. Sababaraha bahan umum anu dianggo nyaéta aluminium, waja hampang, atanapi stainless steel. Bahan anu digunakeun kedah ngagaduhan sipat kalenturan, sanggup nahan sedeng dugi ka ngalir produksi anu luhur sareng kamampuan ngajaga kandel anu sami nalika prosés embossing. Hal anu paling penting anu anjeun kedah émut nyaéta kualitas waja anu dipilih nalika embossing parantos réngsé. Pastikeun yén logamna kualitasna langkung unggul sareng henteu robih bentukna teuing nalika dipanaskeun.

Aplikasi: Di pasar, lambaran embossed dianggo dina rupa-rupa lapangan. Nanging, aplikasi konci lambaran ieu fungsional sareng éstétis. Sababaraha aplikasi éstétis anu kawéntar nyaéta undakan tangga, panel lift, panel panto garasi, perabotan kantor logam, motong otomotif, sareng produk bangunan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali