cadar stainless steel terukir

Pedaran pondok:

Pelat etsa stainless steel aya dina permukaan stainless steel ngalangkungan metoda kimia, korosi tina sababaraha pola. Kalayan pelat eunteung 8K, piring wiredrawing, piring sandblasting salaku pelat handap, saatos perlakuan erek, permukaan objék kanggo langkung jauh pamrosésan, pelat etsa stainless steel tiasa ngalaksanakeun lokal sareng sisikian, gambar, emas insét, emas titanium lokal sareng pengolahan kompléks anu sanés, pelat etsa stainless steel pikeun ngahontal pola pola sareng pangaruh anu poék sareng warni.


Detil Produk

Tanda Produk

Kapasitas stainless steel Sino ngeunaan Étél Lembar stainless steel

Kelas: 304, 201.430,

Kandel: 0.3mm - 4.0mm

Lebar: 1000/1219 / 1500mm atanapi ngaropea

Panjangna: 1000 - 6000mm / coil

Pilem: PE ganda / laser pe

Pola Umum / Disesuaikan: 

Belang sabagian stainless steel Pola Opal stainless steel Pola Oasis stainless steel
Pola kalangkang stainless steel Pola jaringan stainless steel Kaleidoscope pola stainless steel
Pola permata stainless steel Pola honeycomb stainless steel Pola mirage stainless steel
Pola Celtic stainless steel Pola Neurona stainless steel Daisies pola stainless steel
Pola Galaxy stainless steel Pola bintik stainless steel

Pedaran saderhana ngeunaan Terukir Lambaran Baja stainlesss

Logam hiasan parantos janten pilihan konci pikeun desain interior mewah pikeun sababaraha taun ayeuna, sareng lambaran stainless steel terukir pasti aya dina daptar paporit. Pola anu terukir dina pola stainless steel anu megah pisan ngajantenkeun pesona anu teu tahan ku janji umur panjang. Lambar waja tahan karat anu dijantenkeun investasi anu saé pikeun ngahias atanapi ngarobih deui sababaraha proyék; janten padumukan atanapi komersial.

Bérés halus tina karya logam peryogi pangalaman dina taun karajinan sareng téknologi. Ieu mangrupikeun bentuk kasenian modéren anu meryogikeun sentuhan propésional. Kami nawiskeun duanana pangalaman sareng kaahlian kalayan sentuhan kaanggunan artistik dina lambar stainless steel anu sampurna. Desain kami mangrupikeun salah sahiji jinisna, kalayan parantosan tepat pikeun tékstur anu saé kalayan corétan padet anu sampurna dina pola.

Pikeun perusahaan kami, unggal lambar stainless steel terukir dihasilkeun ku kami singkatan kaunggulan dina karajinan anu kami mekar pikeun ngahontal. Kami gaduh tim ahli anu pastikeun ngan ukur panghadéna tina finish anu dijaga. Kami ogé khusus kana bérés béda dina lambaran stainless steel anu terukir, kalebet matte, brus, wavy sareng eunteung. Kami ogé nawiskeun konsultasi ka palanggan poténsial sareng papayung kami pikeun masihan saran sareng rencana atanapi proyek na.

Usaha tetep kami nyaéta damel caket sareng visi palanggan pikeun nawiskeun aranjeunna ku lambaran stainless steel terukir anu sampurna pikeun proyek impianana. Naha témbok, panto, bingkai eunteung, lawang kantor mewah atanapi anu sanés, kami hoyong klien kami ngagaduhan anu pangsaéna pikeun anu ambisius; anu pangsaéna tina cadar stainless steel kami. Kami ningali karajinan salaku propésional, seniman sareng ngalamun, sakaligus, pikeun nyiptakeun hal anu tiasa lami-lami pikeun datang sareng ngagambarkeun visi sareng dédikasi di balikna.

Prosés ngahasilkeun lambaran stainless steel terukir mangrupikeun carita ngeunaan karep murni sareng kerja keras. Kami bangga kana tim pagawé urang anu jam kerja pikeun mastikeun kualitas anu luhur anu kami jamin. Kami damel babarengan pikeun masihan bentuk desain anu diwangun pikeun panungtungan tés waktos, kalayan lambaran stainless steel anu terukir.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali