Pabrik / Gudang Tembongkeun

Ngawengku legana 4,000 méter pasagi, urang ayeuna gaduh langkung ti 15 karyawan tim anu khusus tanggel waler pikeun bisnis ékspor, inohong penjualan taunan anu ngalangkungan USD 80Millon di 2018, total langkung ti 40.000 métrik ton produk logam diékspor, sareng ayeuna ngekspor 100% tina produksi urang saalam dunya.