Pabrik Wuxi kualitas luhur ékspor SUS 304 plat stainless steel

Pedaran pondok:

Naon bédana antara stainless steel 304 sareng 316:

304 piring stainless steel tahan ka korosi ku asam sulfat, asam fosfatat, asam format, uréa, sareng sajabana, sareng cocog pikeun cai umum, gas kontrol, anggur, susu, cairan beberesih CIP sareng acara anu sanésna kalayan handap korosif atanapi henteu aya kontak sareng bahan. Kelas baja 316L parantos nambihan unsur molibdenum dina dasar 304, anu sacara signifikan tiasa ningkatkeun résistansi na kana korosi antargranular sareng korosi setrés oksida sareng ngirangan kacenderungan ngarengkuh panas nalika ngelas. Éta ogé ngagaduhan résistansi anu saé pikeun korosi klorida. Ilahar dipaké dina cai murni, cai sulingan, pangobatan, saos, cuka sareng acara anu sanésna kalayan sarat kabersihan anu luhur sareng sipat korosi média anu kuat. Harga 316L ampir dua kali dibandingkeun 304. Sipat mékanis 304 langkung saé tibatan 316L. Kusabab résistansi korosi sareng tahan panas 304 sareng 316, aranjeunna seueur dianggo salaku stainless steel tahan panas. Kakuatan sareng karasa 304 sareng 316 sami. Bédana antara dua nyaéta résistansi korosi 316 langkung saé tibatan taun 304. Titik anu langkung penting nyaéta logam molibdenum ditambihan 316, anu ningkatkeun résistansi panas.


Detil Produk

Tanda Produk

SUS 304 stainless steel sheet-02 SUS 304 stainless steel sheet-01

Naon bédana antara stainless steel 304 sareng 316:

304 piring stainless steel tahan ka korosi ku asam sulfat, asam fosfatat, asam format, uréa, sareng sajabana, sareng cocog pikeun cai umum, gas kontrol, anggur, susu, cairan beberesih CIP sareng acara anu sanésna kalayan handap korosif atanapi henteu aya kontak sareng bahan. Kelas baja 316L parantos nambihan unsur molibdenum dina dasar 304, anu sacara signifikan tiasa ningkatkeun résistansi na kana korosi antargranular sareng korosi setrés oksida sareng ngirangan kacenderungan ngarengkuh panas nalika ngelas. Éta ogé ngagaduhan résistansi anu saé pikeun korosi klorida. Ilahar dipaké dina cai murni, cai sulingan, pangobatan, saos, cuka sareng acara anu sanésna kalayan sarat kabersihan anu luhur sareng sipat korosi média anu kuat. Harga 316L ampir dua kali dibandingkeun 304. Sipat mékanis 304 langkung saé tibatan 316L. Kusabab résistansi korosi sareng tahan panas 304 sareng 316, aranjeunna seueur dianggo salaku stainless steel tahan panas. Kakuatan sareng karasa 304 sareng 316 sami. Bédana antara dua nyaéta résistansi korosi 316 langkung saé tibatan taun 304. Titik anu langkung penting nyaéta logam molibdenum ditambihan 316, anu ningkatkeun résistansi panas.

Fitur sareng kagunaan praktis-304 piring stainless steel :

Karakteristik kelas baja 321-digunakeun dina kisaran asah (450 ℃ ~ 850 ers) -Tukar tukeur panas, pipa, sendi ékspansi sareng las sanésna, bagian / alat anu henteu tiasa diubaran panas saatos dirakit Komposisi kimia: (unit: wt%)

Spésifikasi C Si Mn PS Cr Ni Batur JENIS 321 ≤0.08 ≤1.00 ≤2.00 ≤0.045 ≤0.030 17.00 ~

9.00 9.00 ~ 13.00 Ti: ≥ 5 × C%

Pasipatan mékanis: Spésifikasi YS (Mpa) TS (Mpa) EL (%) Hv TYPE 321 ≥205 ≥520 ≥40 ≤200

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali