Panas digulung coil stainless steel

  • colored stainless steel sheets

    cadar stainless steel warna

    Lambar warna stainless steel warna anyar didamel ku pangobatan kimia dina permukaan stainless steel. Produk utama nyaéta warna lambaran papan lambar stainless steel sareng lambar hiasan stainless steel. Stainless steel warna ngalaksanakeun pamrosésan téhnis sareng artistik dina lambar stainless steel, ngajantenkeun janten hiasan stainless steel lambar kalayan rupa-rupa warna dina beungeut cai.

  • 430 hot rolled stainless steel coil

    430 panas digulung coil stainless steel

    430 mangrupikeun stainless steel ferritic, 430 16Cr mangrupikeun jenis waja ferritic, tingkat ékspansi termal, formabilitas anu hadé sareng résistansi oksidasi. Alat-alat tahan panas, pembakar, alat-alat rumah tangga, alat tulis tipe 2, tilelep dapur, bahan motong bagian luar, baut, kacang, batang CD, layar. Kusabab kandungan kromium na, éta ogé disebat 18/0 atanapi 18-0. Dibandingkeun sareng 18/8 sareng 18/10, eusi kromium rada handap sareng karasa na diréduksi saluyu.

  • 410 410s hot rolled stainless steel coil

    410 410s panas digulung coil stainless steel

    410 coil stainless steel gulung panas ngagaduhan résistansi korosi anu saé sareng mesin. Éta bakal karasa saatos perlakuan panas. Umumna dipaké pikeun ngadamel alat agul sareng klep. 410 stainless steel ngagaduhan résistansi korosi anu saé sareng kinerja mesin. Éta mangrupikeun tujuan umum waja sareng motong alat baja. 410S nyaéta kelas baja anu ningkatkeun résistansi korosi sareng formabilitas 410 waja.

  • 321 hot rolled stainless steel coil

    321 panas digulung coil stainless steel

    321 stainless steel mangrupikeun kakuatan anu kuat, anu langkung tahan kana suhu luhur tibatan 316L. Cai mibanda résistansi korosi anu langkung saé dina asam organik dina konsentrasi anu bénten sareng dina suhu anu bénten, khususna dina média pengoksidasi. 321 stainless steel sering dianggo dina pembuatan saluran, wadah tahan asam sareng alat-alat tahan tahan.

  • 310s hot rolled stainless steel coil

    310s panas digulung coil stainless steel

    Suhu tahan karat tahan stainless steel, ogé katelah stainless steel 310S (0Cr25Ni20), mangrupikeun stainless steel austenit kromium-nikel, tahan résistansi oksidasi, tahan korosi, kusabab perséntase kromium sareng nikel anu langkung saé, janten kakuatan creep langkung saé, Tiasa teraskeun damel dina suhu luhur, kalayan résistansi suhu luhur anu saé.

  • 201 hot rolled stainless steel coil

    201 coil stainless steel digulung panas

    201 stainless steel gaduh tahan asam sareng alkali anu tangtu, kapadetan tinggi, dipoles tanpa gelembung, sareng teu aya pinholes. Mangrupikeun bahan anu saé pikeun produksi sababaraha kasus nonton sareng kasus nonton.