panas digulung strip stainless steel

Pedaran pondok:

Bandingkeun sareng strip stainless steel anu digulung tiis, strip anu digulung panas langkung kandel, sareng strip panas anu digulung biasana katingali bodas tanpa caang, tapi tiis digulung rada caang.


Detil Produk

Tanda Produk

Kapasitas Steel Sino ngeunaan tiis digulung beusi sténless strip

Kandel: 1.2mm - 10mm

Lebar: 30mm - 600mm, produk anu langkung lega pls parios dina produk coil

Rengse: NO.1, 1D, # 1, Panas digulung

Diaméter Batin / ID: 508mm, 610mm

Standar / spésifikasi:

GB / T 24511, GB / T 4237, GB / T 20878, GB / T 3280

EN 10088-2,10088-4

ASTM A240 / A240M, A480 / A480M

JIS G4304, G4305, G4312

Kelas stainless steel umum:

304 304L 304H 304DQ 316 316L 201 202

301 310s 430 410s 409 409L 444 441 2205 2507


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali