Warta Industri

  • Waktos Post: 02-26-2021

    Tanggal 22 Pébruari, Jianlong Group, China Railway 9th Bureau Group Co., Ltd. (anu disebut China Railway 9th Bureau), sareng Jianke Machinary (Tianjin) Co., Ltd. (disebut Jianke Machinary (Tianjin)) ngayakeun tripartite ceramah di Shenyang, Provinsi Liaoning. Ditandatanganan "Kerjasama Tripartit A ...Maca deui »

  • Waktos Post: 02-24-2021

    Lun Nickel buru-buru turun kamari. Lun Nickel dibuka dina harga $ 19.500 / ton, teras gancang ditarik. Intraday pangluhurna pencét 19.900 poin, sareng naékna panggedéna saluhur $ 380. Saatos éta, éta terus lemah. Intraday panghandapna pencét 18.985 poin, sareng penurunan intraday panggedéna nyaéta 535. ...Maca deui »

  • Waktos Post: 01-14-2021

    Kusabab Nopémber taun ayeuna, harga bijih beusi parantos lebet kana waktos anu langkung gancang. Tanggal 21 Désémber, harga panutupan kontrak berjangka bijih besi utama ngahontal 1144,5 yuan / ton, catetan anu luhur saprak berjangka bijih beusi didaptarkeun dina 2013. Dina dinten anu sami, Indéks Harga Bijih Cina (CIOPI) ...Maca deui »

  • Waktos Post: 01-14-2021

    Kapangaruhan ku epidemi pneumonia makuta anyar, baja global sareng perusahaan hulu sareng hilir anu patali sareng sababaraha kali ngeureunkeun produksi sareng ngeureunkeun produksi ti mimiti taun 2020. Permintaan parantos ngaleutikan, pasokan parantos dipeungpeuk, sareng aranjeunna nyanghareupan biaya panutupan anu tinggi sareng tekanan awis anu langkung ageung. ..Maca deui »

  • Waktos Post: 01-14-2021

    Futures stainless steel dinten ieu turun naek pisan, kontrak 2103 ditutup nepi 170 yuan janten 13.910 yuan / ton, sareng harga jual kontrak berjangka 2103 berjangka stainless steel nyaéta 13.920 yuan / ton. Kiwari, harga pemotongan 30 kaki / 4B 2.0 pribadi opat di pasar titik Wuxi nyaéta 14.870 yuan / ton ...Maca deui »

  • Waktos Post: 01-04-2021

    2021 parantos dimimitian, sareng operasi Baowu anu saleresna saatos reorganisasi Taigang ogé parantos dimimitian, hiji-hiji… Tanggal 23 Désémber, TISCO ngumumkeun yén éta parantos réngsé ngadaptar parobihan industri sareng komersial, sareng anu nyekel saham anu ngontrol dirobih janten China Baowu , nyirian ...Maca deui »

  • Waktos Post: 12-22-2020

    Nalika kaseueuran pipa stainless steel ninggalkeun pabrik, éta sami sareng kaseueuran produk anu urang tingali dina kahirupan urang. Beungeutna digosok, nembongkeun hérang logam bodas-pérak, sareng rata pisan sareng lemes. Ieu pipa permukaan anu caang anu sering ditelepon ku sadayana. Salaku tambahan, pikeun faktor éta ...Maca deui »

  • Waktos Post: 12-14-2020

    Dina énjing 14 Désémber, sababaraha kagiatan publisitas sareng pendidikan didaptarkeun pikeun "130 taun Baowu di Cina" sareng upacara perayaan uji coba beban panas tina proyek konci Baosteel Desheng 1780 stainless steel Rolled stainless di Propinsi Fujian nyaéta diayakeun di Baosteel ...Maca deui »

  • Waktos Post: 12-14-2020

    Sababaraha dinten ka pengker, jambatan jalan-jalan jalan laut munggaran-sanés nagara abdi sareng jambatan jalan-rel pangpanjangna sadunya-jalan jambatan dua jalan-jalan Selat Pingtan jalan duaan sareng jambatan rel dibuka pikeun patalimarga. Nalika pangwangunan jembatan, HBIS nyayogikeun langkung ti 60.000 ton jangkung -...Maca deui »

  • Waktos Post: 12-14-2020

    Di pasar soré, stok coil stainless steel 201 kaki anu digulung panas bakal diangkat ku 50-100 yuan / ton. Numutkeun kana tanggapan ti para padagang pasar, transaksi di énjing-énjing lumayan ngirut, sareng harga pabrik baja naék 100. Ku alatan éta, kaseueuran padagang di pasar ...Maca deui »

  • Waktos Post: 11-10-2020

    Lambaran stainless steel ngagaduhan permukaan anu rata, palastikitas luhur, kateguhan sareng kakuatan mékanis, sareng tahan ka korosi ku asam, gas basa, solusi sareng média sanés. Éta mangrupikeun waja campuran anu henteu gampang karat, tapi éta henteu leres-leres karat. Lambar stainless steel ngarujuk kana ...Maca deui »

  • Waktos Post: 11-05-2020

    Bubuka stainless steel Qingshan 201 masihan dukungan anu kuat pikeun 201 Cold Rolling, anu parantos kirang dina pertumbuhan. Sore, Qingshan 201 stainless steel rolling tiis nawiskeun J1-7350 yuan / ton sareng J2-7000 yuan / ton dina bulan Désémber, sareng para padagang pasar gancang nuturkeun. , Anu ayeuna ...Maca deui »

123 Teras> >> Halaman 1/3