Coil stainless steel NO.4

Pedaran pondok:

NO.4 mangrupikeun permukaan anu disikat atanapi digosok, éta sami sareng permukaan HL, tapi rada béda, biasana upami urang mendakan garis anu panjang sareng teras éta HL, anu sanés nyaéta NO.4 atanapi NO.3, NO.5. jsb.


Detil Produk

Tanda Produk

Kapasitas stainless steel Sino ngeunaan coil stainless steel NO.4

Rengse: No.4, # 4, N4

Pilem: PVC, PE, PI, Laser PVC

Kandel: 0.3mm - 3.0mm

Lebar: 600mm - 1500mm, produk anu sempit tiasa diparios dina produk strip

Max beurat coil: 10MT

Koil ID: 400mm, 508mm, 610mm

Kelas: 304 316L 201 202 430 410s 409 409L jsb

Aplikasi ngeunaan coil stainless steel NO.4

Koil stainless steel NO.4 seueur dianggo dina lift, éskalator, dapur sareng kamar mandi

Pedaran umum ngeunaan stainless steel digosok atanapi disikat

Permukaan stainless steel disikat sapertos tékstur filamén, ieu ngan ukur teknologi pamrosésan stainless steel. Surface matte, sacara saksama katingal dina luhur tilas téksturna, tapi henteu tiasa némpél. Ti batan baju umum stainless steel caang, katingalina langkung seueur dina kelas.

Permukaan stainless steel disikat kedah bersih

Pamrosésan disikat atanapi digosok badé ngadamel ketebalan stainless steel langkung ipis sakedik, biasana dina 0,05 ~ 0,1mm. Salaku tambahan, kusabab awak manusa, khususna lontar gaduh gajih na sékrési kesang anu kawilang kuat, permukaan disikat stainless steel sering nyéépkeun sidik anu langkung atra saatos disentuh ku panangan atanapi awak manusa, khususna korma ngagaduhan sékrési gajih sareng kesang anu kawilang kuat , janten biasana kedah bersih dina waktosna.

Jenis cara Sikat atanapi ngagosok finish stainless steel NO.4

Ayeuna stainless steel disikat kalebet cara di handap ieu: ngagiling pabrik minyak, ngagiling garing, ngagiling cai, ngagiling minyak kalayan pangaruh anu langkung saé, sareng penampilan jalma-jalma wareg, antukna éta anu mahal

Bandingkeun ngeunaan NO.4 HL sareng sikat sikat stainless steel NO.8 atanapi grinding

Koil atanapi lambar stainless steel disikat mangrupikeun produk umum di pasar, aya seueur garis pondok atanapi panjang anu nutupan sakabeh coil atanapi lambar stainless steel. Permukaan eunteung 8K nyaéta pangaruh anu sami sareng kaca spion. Sikat stainless steel mangrupikeun pangaruh tina pangolahan sabuk matte, pamrosésanana saderhana sareng gancang. Tapi permukaan eunteung 8K peryogi langkung ti dalapan peralatan kelompok, anu mimitina nyaéta keusik kasar, teras ngaleungitkeun gelombang garis sikat sareng séri operasi anu sanés pikeun ngalengkepan pangaruh eunteung, eunteung langkung rumit, sareng kualitasna ogé sababaraha béda ti pabrik béda


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali