Cadar stainless steel NO.4

Pedaran pondok:

NO.4 mangrupikeun jenis prosés pangobatan polishing permukaan. Poles sareng pagawean lambar stainless steel kalayan bahan grinding kalayan ukuran partikel 150 ~ 180 sakumaha anu parantos ditangtoskeun dina GB 2477.


Detil Produk

Tanda Produk

Kapasitas stainless steel Sino ngeunaan lambaran stainless steel NO.4

Rengse: No.4, # 4, N4

Pilem: PVC, PE, PI, Laser PVC

Kandel: 0.3mm - 3.0mm

Lebar: 600mm - 1500mm, produk anu sempit tiasa diparios dina produk strip

Panjangna: 1000mm-6000mm

Beurat palét: 10MT

Kelas: 304 316L 201 202 430 410s 409 409L jsb

Metodeu umum tina prosés ngagambar kawat stainless steel biasana dibagi kana tilu jinis: pola sutra lempeng (HL), urat nilon, sareng pola salju (NO.4), anu ogé umum tilu jinis.

1.Benang sutra lempeng (Rambut) nyaéta sisikian anu henteu kaganggu ti luhur ka handap. Sacara umum, bahan damel tina mesin gambar kawat tetep tiasa dipindahkeun deui sareng mudik.

2.Pola nilon diwangun ku panjang sareng panjang anu béda. Kusabab roda nilon lemes dina tékstur, éta tiasa ngagiling bagian anu henteu rata sareng ngahontal pola nilon.

3. pola salju (NO.4) ayeuna mangrupikeun anu paling populér, diwangun ku sakedik spésifikasi, tiasa kahontal kalayan amplas sapertos serangga.

Prosés gambar pisan hususna dina panerapan stainless steel, sareng aplikasi sareng prosés diperyogikeun. Dina kaayaan normal, perlu ngalereskeun sareng malikeun peralatan prosés ngagambar kawat pikeun ngahasilkeun pangaruh akhir, sareng pangaruh gambar sadayana.

Beungeut silinder ngan ukur tiasa dilarapkeun kana bubut atanapi coét. Éta ngan ukur peryogi perlakuan permukaan. Éta tiasa dibungkus nganggo abrasives khusus teras mesin bubut luhur digosok nganggo amplas sareng strip kaén. Upami katepatan sareng permukaan kasarna luhur, mesin coét diperyogikeun. Dipoles.

Nalika permukaan ditarik, lambaran matéri umumna ngan ukur diubaran. Saatos permukaan papan aslina didamel tina NO.4 (kepingan salju) atanapi HL (disikat), produk réngsé diolah (paeh, gambar jero, sareng sajabana). Saatos padika pengolahan umum, produk réngsé tiasa nahan pangaruh permukaan papan aslina.

Minyak lempeng: Éta kedah hartosna kawat lempeng minyak, ngagambar saatos ngagiling minyak, permukaan tinta langkung cerah saatos mangsi, teras lapisan gambar kawat, anu mangrupikeun jinis ibun, ogé kagolong kana pangubaran permukaan, ayeuna parantos gulung pinuh mangsi digambar Dibandingkeun sareng gambar kawat biasa, kawat lempeng ngagiling minyak ngagaduhan kaunggulan tékstur disikat jelas, tékstur anu rapih, gloss anu saé sareng pangaruh anu saé pisan, sareng seueur dianggo dina hiasan lift sareng alat-alat anu sanés kalayan sarat permukaan anu luhur .


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali