Digulung stainless steel coil

  • NO.4 stainless steel coil

    Coil stainless steel NO.4

    NO.4 mangrupikeun permukaan anu disikat atanapi digosok, éta sami sareng permukaan HL, tapi rada béda, biasana upami urang mendakan garis anu panjang sareng teras éta HL, anu sanés nyaéta NO.4 atanapi NO.3, NO.5. jsb.

  • BA stainless steel coil

    Coil stainless steel BA

    Permukaan BA mangrupikeun bérés khusus, sapertos bérés eunteung tapi henteu cukup caang pikeun eunteung. Annealing anu cerah ogé disebat salaku anil anu cemerlang, nyaéta pikeun anil produk dina rohangan anu dikurung lalaunan tiis sahenteuna 500 derajat, teras jantenkeun produk-produk pendinginan alami masih dina rohangan anu tertutup, saatos éta kéngingkeun kacaangan sareng permukaan anu saé, sareng tanpa nyababkeun kaayaan dékarburisasi.