cadar stainless steel digosok

Pedaran pondok:

Lembar Baja tahan karat dihasilkeun dina sajumlah ageung peunteun kualitas anu gumantung kana panggunaan produk. Saham ageung sayogi pikeun peunteun anu béda tina waja. 1.4031 / 1.4037 (304 / 304L) nyaéta kelas baja anu paling sering dianggo sareng paling sering dianggo pikeun lambar stainless steel anu digosok. Lembar Baja tahan karat ogé dilakukeun dina sababaraha rupa-rupa finish kusabab seueur pilihan aplikasi na. Sababaraha bérés umum anu populér di pasar nyaéta 2B, # 3 semak stainless steel lambar, # 4 dilapis stainless steel sareng # 8 Eunteung Rengse. Rengse anu paling sering dianggo pikeun lambar stainless steel anu digosok nyaéta # 4.


Detil Produk

Tanda Produk

Kapasitas stainless steel sino ngeunaan lambar stainless steel digosok

Rengse: No.3, No.4, No.5, No.8, SB, Palapis warna, # 3, # 4, # 8

Pilem: PVC, PE, PI, Laser PVC, 20um-120um

Kandel: 0.3mm - 3.0mm

Lebar: 300mm - 1500mm, produk anu sempit tiasa diparios dina produk strip

Kelas: 304 316L 201 202 430 410s 409 409L

Pedaran ngeunaan permukaan anu dipoles

2D - tukeur panas, solokan (lemes, gambar jero, komponén otomotif)

2B - (0.3 ~ 3.0mm) alat-alat médis, industri pangan, bahan bangunan, parabot dapur (anu paling seueur dianggo)

BA - (0.15 ~ 2.0mm) alat-alat dapur, alat-alat listrik, hiasan wangunan

# 3 / No.3 - (0.4 ~ 3.0mm) 100 # ~ 130 # (garis leueur, keusik kasar)

# 4 / No.4 - (0.4 ~ 3.0mm) 150 # ~ 180 # (garis leueur, pasir halus)

# 5 / No.5 - (0.4 ~ 3.0mm) 320 # (langkung saé tibatan No. 4)

HL / garis rambut - (0.4 ~ 3.0mm) 150 # ~ 320 # (garis teras-terasan, biasa dikenal salaku rambut lempeng, permukaan sutra rambut, panggunaan umum 240 # ngagiling)

# 8 / No.8 - (0.4 ~ 2.0mm) Panel Eunteung (Hiasan Bangunan)

Panerapan tina Dipoles Lambaran stainless steel

Lembar stainless steel anu digosok ngagaduhan seueur aplikasi kusabab sipat intrinsikna. Kusabab kelas 304 / 304L mangrupikeun peunteun anu paling populér tina lambar stainless steel anu digosok kami bakal ngabahas panerapan lambar waja dumasar kana sipat kelas baja éta. Kusabab kamampuanna pikeun gampang dibersihkeun maka aranjeunna sering dianggo dina ngadamel pakakas Dapur. Lapisan Baja anu Dipoles mangrupikeun pilihan anu saé pikeun countertop dapur ogé. Aranjeunna gaduh résistansi anu tinggi kana panas sareng tiis sareng tahan ka korosi kusabab jumlah karbon anu handap. Lambaran waja ieu gampang dibentuk sareng beurat pisan. Sanaos beuratna kirang langkung aranjeunna ngagaduhan kapasitas kakuatan anu luhur sareng tiasa gampang nahan beurat ageung. Résistansi kana oksidasi mangrupikeun alesan sanés pikeun janten karesep pikeun ngadamel alat-alat dapur. Seprei stainless steel ieu ngagaduhan seueur aplikasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali