Lambaran stainless steel digosok

  • polished stainless steel sheet price

    harga lambar stainless steel digosok

    Pedaran Sederhana ngeunaan harga lambar stainless steel digosok

    Pikeun stainless steel datar, biasana digosok sakumaha lambaran ogé hartosna kandelna ipis, tapi sakapeung pelatna langkung kentel kedah dioleskeun pikeun aplikasi khusus. Sareng kaseueuran pelat digosok ku cara polishing mékanis.

    Baja stainless steel biasa dianggo metode polishing

    Métode anu biasa dianggo ayeuna nyaéta: polishing éléktrolit, polesan éléktrokimia, polesan mékanis

    Prosés polesan éléktrokimia dibagi kana dua léngkah: (1) leveling makro: produk anu leyur sumebar kana éléktrolit, sareng permukaan kasar bahan naék, Ral μm. (2) Rendah lampu-tingkat: Polarisasi anodik, kacaangan permukaan ningkat.

  • NO.4 stainless steel sheets

    Cadar stainless steel NO.4

    NO.4 mangrupikeun jenis prosés pangobatan polishing permukaan. Poles sareng pagawean lambar stainless steel kalayan bahan grinding kalayan ukuran partikel 150 ~ 180 sakumaha anu parantos ditangtoskeun dina GB 2477.

  • BA stainless steel sheets

    Cadar stainless steel BA

    Anil anu caang mangrupikeun téknologi pamrosésan permukaan, utamina saatos anil dina rohangan anu dikurung, suhu lalaunan diturunkeun dina rohangan anu dikurung sahenteuna 500 derajat teras disejukkeun sacara alami, bakal aya kacaangan supados henteu ngabalukarkeun dekarburisasi.