Coil stainless steel Precision

Pedaran pondok:

Stainless steel umum kalayan ketebalan antara 0.01-1.5mm, kakuatan antara 600-2100N / mm2 sareng tahan panas anu tahan panas-digulung stainless steel didefinisikeun salaku stainless steel kakuatan tinggi-kakuatan. Kasalahan sakitar 5um atanapi bahkan langkung handap tina lempeng stainless steel dina prosés pembuatan langkung alit tibatan lambaran biasa. 


Detil Produk

Tanda Produk

Kapasitas Steel Sino ngeunaan Precision coil stainless steel

Rengse: 2B, BA, TR

TEMPER / Teu karasa:  ANN, 1/2, 3/4, FH / Pinuh teuas, EH, SEH / Super EH

Kandel: 0.03mm - 1.5mm

Lebar: 600mm - 1250mm, produk anu sempit tiasa diparios dina produk strip

Max beurat coil: 10MT

ID Koil: 400mm, 508mm, 610mm

Kelas: 301, 430, 410, 420, 304, 304H, 304L, 305, S316, 316H, 316L, S321, 321H, 332, 334, 409, 439 S30100, S43000, S41000, S42000, S30400, S30409, S30403, S30500, S31600 , S31609, S31603, S32100, S32109, N08800, S33400, S40930, S43035

Umum Precision alat stainless steel katerangan

4 kolom pabrik ngagiling 20-luhur

Opat kolom 20-roller mill, kalayan canggih AGC ketebalan kontrol otomatis sareng AFC straightness control otomatis. Fitur miring tina pabrik ieu langkung kondusif pikeun kontrol lempeng. Coiler disetir ku motor ganda, anu persis tiasa ngontrol tegangan nalika ngagugulung. Éta nyayogikeun sajumlah pinuh jaminan pikeun ngagulung-kakuatan tinggi sareng strip presisi tinggi. Akurasi kontrol kandel dugi ka ± 0,001mm, éta mangrupikeun salah sahiji pabrik anu paling maju di dunya 

Sadaya H2 BA Line pikeun coil stainless steel presisi

Garis anil anu caang kami mangrupikeun tungku annealing hidung hidrogén nangtung munggaran anu munggaran di Cina. Titik embun dikontrol di handap -55, panyalindungan hidrogén lengkep sareng kontrol tegangan anu pas pikeun mastikeun kualitas permukaan strip sareng kinerja ogé saatos annealing

Sadaya H2 Bell Type Annealing tungku

Gas hidrogén lengkep, kontrol suhu anu pas, sacara épéktip ngaleungitkeun setrés internal sareng kerja keras ngagulung, pikeun kéngingkeun kinerja kerja anu saé, pikeun mastikeun stabilitas coil saatos anil, nyayogikeun jaminan anu kuat pikeun produksi martensit karbon tinggi.

Coil stainless steel Precision Leveler Parabotna

Dua puluh tilu mesin roller straightening, diameter gulung minimum 12mm, prosés kontrol tegangan prosés unik pikeun sacara efektif ningkatkeun lempeng strip sareng sipat mékanis, lempengna tiasa dugi ka 1IU.

Motong bujur Parabotna

Lebar minimum cut strip nyaéta 3mm, toléransi nyaéta ± 0,015mm. Leveler tiasa motong strip karasa anu kakuatan na ngahontal kana 2100 N / mm2. Ngaleungitkeun strips dimensi anu beda-beda numutkeun kabutuhan pelanggan.

Burr bebas sareng ujung buleud pinuh Parabotna

Numutkeun ka sarat konsumén, pikeun ngahasilkeun bentuk ujung anu béda tina strip, di handap ieu bentukna tepi, pasagi pasagi, pasagi sareng buleud, ujung buleud sareng ujung anu disesuaikan, pikeun nyumponan kabutuhan pelanggan anu béda.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali