strip stainless steel presisi

Pedaran pondok:

Biasana produk stainless steel presisi nyaéta bentuk strip ti pabrik bahan, kusabab ketebalan strip presisi ipis, janten bentuk stripna merenah pikeun dibungkus, diangkut sareng diolah.


Detil Produk

Tanda Produk

Kapasitas stainless steel sino ngeunaan strip stainless steel Precision

Kelas: 301, 430, 410, 420, 304, 304H, 304L, 305, S316, 316H, 316L, S321, 321H, 332, 334, 409, 439 S30100, S43000, S41000, S42000, S30400, S30409, S30403, S30500, S31600 , S31609, S31603, S32100, S32109, N08800, S33400, S40930, S43035

Rengse: 2B, BA, TR

TEMPER / Teu karasa:  ANN / Lemes, 1/2, 3/4, FH / Pinuh teuas, EH, SEH / Super EH

Kandel: 0.03mm - 1.5mm

Lebar: 3mm - 600mm, produk anu langkung lega pls cek dina produk coil / foil

Diaméter batin / KTP: 200mm, 400mm, 510mm, 608mm

Aplikasi ngeunaan strip stainless steel presisi:

1. gaya konstan spring, shrapnel, berkelok-kelok, retainer, pipa klip, bulus, seleting

2. polishing gelas motong bahan, kerok, inten sabeulah jero

3. bagian stempel éléktronik, bagian stamping ponsel

4. bantalan silinder, gasket, bantalan mindahkeun panas

5. papan nama, komponén éléktronik sareng produk étis sanés

6. pager hirup, film domes

7. bobo, kapilér, katéater manaskeun, jarum

8. buzzer, layar headphone


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali