Decoiling & Recoiling & Leveling

Coil stainless steel decoiling
Ngaleupaskeun nyaéta ngadamel coil ageung janten alit atanapi ngadamel coil kana lambaran atanapi piring.

Coil stainless steel recoiling
Recoiling nyaéta pikeun coil tetep saatos decoiling.

Coil stainless steel leveling / motong panjangna
Leveling nyaéta aliran penting nalika motong kana panjang, cadar atanapi plateness plateness bakal dikawasa ogé salami léngkah ieu.
Biasana aya dua cara anu motong dugi ka panjangna, cutter shear ngapung sareng cutter normal.

Huaxiao gaduh 23 set alat pemotong presisi anu aya 23 sét, ti Jérman, Italia, Koréa Kidul, Taiwan sareng nagara-nagara sanés. Sareng peralatan motong piring lempeng anu langkung kandel kami ngan anu munggaran di Cina.

Prcessing Rang, Panas Digulung Ngaronjatkeun & Potong-ka-panjang Garis
Thichness: 3mm - 25.4mm
Lebar: 100mm - 2200mm
Panjangna: 300 - 15000mm
Dina dia: 508mm - 610mm
Beurat Coil: Max 40mt

Prcessing Rang, Cold Rolled Leveling & Cut-to-length Line
Thichness: 0.2mm - 6mm
Lebar: 100mm - 2200mm
Panjangna: 300 - 6100mm
Dina dia: 508mm - 610mm
Beurat Coil: Max 30MT

76f068a7

Tiis digulung coil stainless recoiling

0bf3002d

Mesin decoil

f3d4c6f8

Mesin dekol 03

bf63ae78

Ngabubarkeun

f27cad03

Panas digulung coil stainless steel decoiling

4e81d889

I7u7icmho

fb863087

Sz3c3cgfa

dc7d26de

Trjrfmbh7