Laser motong

Garis motong laser

Motong laser nyaéta motong efisien tinggi ku seam sempit sareng lemes motong, Éta ogé kalayan otomatis pisan, panas-kapangaruhan low, deformasi low tina workpiece nu. Mangrupikeun kaunggulan anu hadé pikeun pamrosésan lambar / pelat presisi tinggi sareng pelat super-panjang kalayan kandel pengolahan anu ageung atanapi proyek anu damel gancang.

Lempeng / Lambaran thichness: 0mm - 20mm
Lebar: <2000mm
Panjangna: <8000mm
Lebar kelim: 0,1mm - 0,5mm
Toleransi tinggi: -0.5mm - 0.5mm

laser cutting - 01
laser cutting -1
laser cutting -03
Laser cutting
laser cutting4