Motong Plasma

Motong Plasma mangrupikeun prosés motong ekonomis anu ngagunakeun panas plasma suhu luhur dina sisipan logam ku lebur logam lokal, sareng ngaluarkeun lebur ku moméntum plasma gancang.

Motong Plasma sok kanggo paménta motong presisi rendah atanapi ketebalan ageung sareng pelat ukuran langkung ageung kalayan fitur kecepatan luhur.

Lempeng / Lambaran thichness: 6mm - 120mm
Lebar: <3000mm
Panjangna: <12000mm
Lebar kelim: 5mm - 12mm
Toleransi: -3mm - 3mm

Plasma cutting
Plasma

Plasma

Plasma

Plasma

Stainless steel plate plasma cutting

Plat plasma stainless steel motong

Stainless steel plate plasma cutting

Plat plasma stainless steel motong