Poles & Sikat

Huaxiao polishing kalebet polesan berminyak salaku coil sareng polishing garing kalayan lambaran / piring, produksi utami kalebet NO.4, HL, SB, Dupula, NO.8 / Eunteung, ogé nyayogikeun jasa polés khusus.

Kami gaduh 9 sét peralatan polésia ti Itali, Jepang, Taiwan
Lebar pamrosésan maksimum 4200mm, panjang pengolahan maksimum 12000mm, kandelna kisaran pamrosésan 0.3-200mm.

Kisaran prosés, Hot Rolled Plate Polishing
Thichness: 3mm - 40mm
Lebar: 450mm - 3000mm
Panjangna: 1000 ~ 13000mm
Pilem: PE / PVC
Kisi: 40 #, 60 #, 80 #, 100 #, 120 #, 150 #, 180 #, 240 #, 320 #, 400 #

Kisaran prosés, Polishing Minyak salaku coil
Thichness: 0.4mm - 3mm
Lebar: 1000mm - 1525mm
Panjangna: Coil
Pilem: PE / PVC, Kadua sisi
Grid: HL / NO.3 / NO.4 / NO.5 / Balik deui / SB
Beurat coil: Max 20MT

Poles garing salaku mesin lambar

dry polishing as sheet  machine

Ngagosok garing

dry polishing

Ngagosok garing

Exif_JPEG_PICTURE

Kisaran prosés, Poles Minyak salaku Lambaran
Thichness: 1.5mm - 20mm
Lebar: 1000mm - 1525mm
Panjangna: 1500 - 8000mm
Pilem: PE / PVC, Kadua sisi
Grid: 40 #, 60 #, 80 #, 100 #, 120 #, 150 #, 180 #, 240 #, 320 #, 400 # / Back pass / SB

Kisaran prosés, Gosok garing salaku lambar
Thichness: 0,5mm - 3mm Lebar: 914mm - 1250mm Panjang = <4000mm
Thichness: 1.0mm - 6mm Lebar: 1250mm - 1550mm Panjang = <6000mm
Pilem: PE / PVC, Kadua sisi
Kisi: 40 #, 60 #, 80 #, 100 #, 120 #, 150 #, 180 #, 240 #, 320 #, 400 #

Kisaran prosés, Eunteung salaku lambaran
Thichness: 0.3mm - 2mm
Lebar: 914mm - 1500mm Panjang = <4000mm
Pilem: PE / PVC / Laser Las
Kisi: NO.8, Eunteung

Panas mesin digulung piring digulung

Hot rolled plate polishing machine

Polesan minyak salaku mesin coil

oil polishing as coil machine

Mesin Polandia N0.8 8K

N0.8 8K polish machine - 01

Polesan minyak ku lambaranana

Oil polishing by sheet

Mesin Polandia N0.8 8K

N0.8 8K polish machine

Mesin lambar polishing minyak

oil polishing sheet machine