Lambaran Bending

Peralatan lentur ti Italia, Swédia, Jérman, Jepang. Alat-alatna ngadopsi sistem kompensasi defleksi hidrolik, anu ngagaduhan fungsi posisi gancang-gancang, presisi bending anu tinggi sareng pangaruh panyalindungan anu saé dina permukaan pelat. Salah sahiji peralatan anu bending panjangna cocog sareng 15 méter, sacara lega dianggo dina industri kapal, mesin konstruksi jib, alat-alat kimia ageung, pipa dilas témbok beurat, transportasi rel sareng industri sanés.

Lempeng / Lambaran thichness: <50mm
Lebar: <3000mm
Panjangna: <15000mm

Bending products
Bending products
Bending products
Bending products
Bending products
Bending products
Bending products
Bending products
Bending products
Bending
Thick plate Bending
Stainless steel Bending machine