Shearing Shearing / Sliting

Géséran / slitting nyaéta pamrosésan mékanis normal pikeun coil stainless steel, urang sok nyauran strip saatos coil janten celah, strip cocog pikeun prosés salajengna pikeun akhir sadaya jinis bagéan logam.

Kisaran prosés - Panas ngagulung coar ngagulung & Slitting
Thichness: 3mm - 10mm
Lebar: 50mm - 2100mm
Panjangna: coil / strip
Dina dia: 508mm - 610mm
Beurat Coil: Max 35mt

Kisaran prosés - Geser Gulung & Gésér Dingin
Thichness: 0.2mm - 3mm
Lebar: 8mm - 1650mm
Panjangna: coil / strip
Dina dia: 508mm - 610mm
Beurat Coil: Max 28mt

Kisaran prosés - Precision strip shearing & Slitting
Thichness: 0.05mm - 1mm
Lebar: 8mm - 800mm
Panjangna: strip
Dina dia: 300mm - 610mm
Beurat Coil: Max 10mt

efd878401

Ngiringan motong

99d72d8b

Coil stainless steel slitting

c90218d5

Coil stainless steel slitting

1516a8f1

Coil stainless steel slitting

06878fa3

Ngalédor ka belucutan

0b02d1d5

Celah stainless steel kalayan pilem

8771e0e5

Mesin motong piring kandel

fd796e10

Motong piring kandel

0c344279
a7e2ad2a
Huaxiao-stainelss steel coil cutting for strip
cc8596bb