Perlindungan permukaan

Pikeun panangtayungan permukaan produk stainless steel, biasana pilem PE / PVC dianggo.
ketebalan pilem ti 20um - 120um, upami produk stainless bakal diteukteuk ku laser, laser PVC bakal dianggo.

Pilem: PE, PVC, PI, Laser PVC
Kandel: 20um - 120um
Warna: Biru, Biru & bodas, Hideung & bodas

Surface Protection