Motong Waterjet

Motong Waterjet ku ngagunakeun jet cai tekanan-tinggi, éta tiasa wenang ngukir barang-barang anu aya dina kadali komputer, éta pangaruhna lemah tina sipat-sipat awak kimia sareng sipat kimia kusabab prosés réngsé di lingkungan suhu normal. Samentawis tanpa buring, kelim sempit, beresih sareng lingkungan.

Rentang prosés
Lempeng / Lambaran thichness: <120mm
Lebar: <4000mm
Panjangna: <12000mm
Lebar kelim: 2mm - 2.7mm
Toleransi: -1mm - 1mm, -2mm - 2mm

Motong waterjet plat kandel

thick stainless plate waterjet cutting - 01
thick stainless plate waterjet cutting

Motong waterjet stainless steel

stainless steel waterjet cutting 01
stainless steel waterjet cutting 02