Arsitéktur & Dekorasi

Arsitéktur
Pelat stainless steel, angel bar, saluran U, bar Bagéan anu sanés, pipa seueur dianggo dina sagala rupa gedong, pabrik sareng anu sanésna arsitéktur salaku bagian struktur, sapertos struktur mobil lift, ngawangun crossbeam, kolom nangtung, tihang tengah dll.

Hiasan
Kusabab stainless steel ku harta karat, éta tiasa ngolah saloba permukaan sapertos NO.4, HL, NO.8, keusik peledakan, pass deui. janten tiasa seueur dianggo pikeun hiasan, sapertos témbok mobil lift, témbok éskalator, panto, wangunan handrail hiasan témbok normal / hiasan.

Mobil lift

elevator car

Éskalator

escalator

Hiasan témbok stainless steel

stainless steel wall decoration

Panto stainless steel

stainless steel door

Cecekelan stainless steel

stainless steel handrail